Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie wymiona

Nienawidzę swojego dużego biustu!

Polecane posty

Gość 75J
Wierzyć mi nie musisz,że mam taki rozmiar.Myślisz,że jesteś pępkiem świata i tylko ty masz duży biust?

Gość gość
I pisze to facet.

Gość bella 86
Także nie słyszalam o rozmiarzeJ, ale mogę się mylić, jak będę to czytać dalej, to pewnie popadnę w kompleksy i też pomyślę o zmniejszaniu.:P

Gość 75J
No to jeszcze mało słyszałaś :)...Noszę staniki Samanta 75J

Gość wielkie wymiona
ja nigdy nie lubiłam swojego biustu, uwielbiam sport a on mi przeszkadza, i jedynie co przyciąga to obleśny wzrok mężczyzn, skoro się cieszysz to gratuluje ci ale ja nienawidzę swoich. są kobiety małobiuściaste które kochają swoje piersi i są kobiety takie jak ja dużobiuściaste które nie cierpią swojego biustu

Gość gość
Ja słyszałam o rozmiarze K! 80K dokładnie, była kobieta w jakimś programie o chirurgi plastycznej i go zmniejszała. Ale miała po prostu dwa worki które wisiały jej do pasa. To twoje J jest zapewne takie samo, nie ma możliwości by tak wielkie cycki były stojące.

Gość wielkie wymiona
mój biust mimo młodego wieku i starań zwisa mi już :( to jak będe miała 40l to będę miała go do kolan, dlatego wole już w przyszłym roku pomniejszyć go 4/5 rozmiarów

Gość 75J
Hehe wiadomo,że nie sterczą ale nie też jakoś obwisłe.Wiadomo trochę są bo przecież nawet inaczej się nie da.Ale już na pewno nie do psa!Ale jak na ten rozmiar wcale nie są mocno obwisłe.W ogóle uważam,że mam ładne piersi :)

Gość 75J
Też widziałam tą kobietę z 80K ,w rozmowach w toku bodajże.Ona miała strasznie brzydkie cycki,takie dwa wyciągnięte worki.Moje są zupełnie inne,okrągłe,''nabite'' i blisko siebie,moja babcia zawsze mowiła,że wyglądają jak sztuczne :)

Gość wielkie wymiona
polecicie jakiegoś dobrego chirurga? :)

Gość gość
Mam ten sam problem.Rozmiar 75 h,ciągle obolałe plecy.Zbieram kase na operacje ,mam 41 lat.Masakra.

Gość gość
wielkie wymiona a ty ile masz lat?

Gość wielkie wymiona
pisałam wcześniej, że mam 25 lat

Gość gość
a pewna jesteś rozmiaru? dobierałaś u brafitterki? ja noszę 30GG (ok. 65K) przy 165 cm wzrostu, i wcale nie uważam, żebym miała ten biust specjalnie duży; I problemów nie mam żadnych, w dobrym staniku jest po prostu wygodnie, a już problemów z kupnem ładnego biustonosza nie rozumiem w ogóle, przecież wybór jest OGROMNY, ja w swoim rozmiarze mogę od ręki kupić ze 200 przeróżnych staników, np. takich: www.bravissimo.com/products/lingerie/#/1?back=30∪=gg A jeszcze są przecież polskie marki! :)

Gość wielkie wymiona
Mogłabym nosić 70J/K ale i tak je pomniejsze

Gość gość
Ja kocham swój duzy biust, jestem z niego dumna i nie zamieniłabym go na żaden inny:) czuje się mega kobieca:)

Gość gość
Jestem facetem i nienawidzę bab które mowią, że kochają swoje duże cycki i są 100% kobietami. One są na ogół puste, bo myślą że faceta na cycki poderwą i go nimi zatrzymają, a pozatym nie maja nic innego do zaoferowania. Żałosne!!! A kobiecosć to nie tylko cycki, liczy sie zgrabna pupa i talia.

Gość gość
Wielkosc biustu nie określa wielkości mózgu laiku.