Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sklepy z biustonoszami sportowymi?

Polecane posty

Gość gość

Jakie polecacie??

Gość gość
ja polecam www.sklep-biustonosze.pl mają tam sportowe staniki z Gwinnera . Mam jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
ja mam ze sklepu myBra.pl , panache super stanik, trzyma dobrze biust, odprowadza wilgoć, komfort i wygoda

Gość gość
Polecam www.id-sport.pl Atrakcyjne ceny i szybka dostawa.

Od roku trenuje intensywnie i przerobiłam masę marek. Zaczynałam jak pewnie większość dziewczyn ze stanikami typu nike, adidas itp, ale to zwykłe topy, które jedynie spłaszczają biust.. nie wygląda to za fajnie z czystym sumieniem mogę polecić staniki YajLee, od miesiąca używam i szczerze? myślałam, że jestem obeznana w tej dziedzinie - ale jestem w szoku, bo nigdy nie czułam takiego komfortu (mam miseczke D, a piersi są unieruchomione podczas każdej aktywności, nawet pajacyki już mi nie straszne ). Często widzę, jak kobiety z większym biustem zwyczajnie się krępują podczas wykonywania niektórych ćwiczeń, a to dosyć przykry widok. Cena to ok 200zł, ale DOBRY stanik to podstawa, wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy, że źle dobrany obciąża kark, skóra się rozciąga - stąd brzydki wygląd piersi u intensywnie ćwiczących. Koszulki i leginsy kupuje za 20-30zł, ale stanik to priorytet

Gość maria77777
klaudiazab92 masz rację. Dobry stanik to podstawa. Przerobiłam już wiele staników sportowych i w końcu trafiłam na YajLee. Wg mnie jest dużo lepszy niż Shock Absorber, bo po pierwsze jest profesjonalnie wykonany, nic się nie przesuwa - trzyma wszystko na miejscu nawet przy ekstremalnych podskokach, a co najważniejsze nie ma żadnych szwów. Poza tym jest wyściełany mięciutką tkaniną, więc nic nie uwiera. Dla mnie super – nie ma się do czego przyczepić. Ja mam model Lotta – super mocny, ale myślę też, aby kupić model Alice, taki z węższymi ramiączkami , bo wygląda na delikatniejszy. Który z modeli masz? Może wiesz czym oprócz węższych ramiączek różnią się obydwa modele?

Gość gość
polecam http://yajlee.pl nowa marka ale mają świetnie wykonane staniki, widać że przykuwają wagę do wygody i komfortu podczas wykonywania ćwiczeń.