Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

Mamuśki byłyście dziś w Lidlu ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nic ci nie mówi fakt, ze 'dobre marki' wyprzedają się za bezcen i nadal im się to oplaca?oczko.gif Matki polki tumanice , ekspertki od bawełny.Od czterech lat cena bawełny skoczyła o 300%.I tak opłaca się im wyprzedawać, bo jest to tańsze niż składowanie w magazynach.Ekspertki od marketingu i sprzedaży.

Gość gość
15:30 Jakbyś nie była ekspertką od wszystkiego i niczego zapewne wiedziałabyś, że marki o których piszę szyją w Europie :o 🖐️)))

Gość gość
Naiwne snobki, rzeczywiście ten wasz H&M bije na łeb ciuchy z Lidla? Jesteście pewne? Śmieszne to jest. Ale czujecie się lepiej, że kupiliście coś ze świetną metką:)

Gość gość
Dla tych co nie wyczuwają ironii: ze "świetną" metką

Gość gość
gość dziś gość dziś Nic ci nie mówi fakt, ze 'dobre marki' wyprzedają się za bezcen i nadal im się to oplaca?oczko.gif Matki polki tumanice , ekspertki od bawełny.Od czterech lat cena bawełny skoczyła o 300%.I tak opłaca się im wyprzedawać, bo jest to tańsze niż składowanie w magazynach.Ekspertki od marketingu i sprzedaży. xxx jakby nie o to mi szło, ale żyj dalej w świecie ułudy, w którym wydaje ci się , że płacisz za jakość, a nie za metke firmową;)

Gość gość
Gość 20.22 - brawo!!! Mało co mnie tak wkurza jak te zakompleksione kobiety, którym się wydaje, że bóg wie co kupują. To te same szmaty kochane! Te same!

Gość wifigdańsk
ojejku bylam w Lidlu ra z w zyciu pamietam w 2009. i to tez nie u siebie tylko na trasie jak wracałąm z Mazur jakies tam na trasie był Lidl i kupilismy tylko cos do jedzenia ale tak zeby isc i polowac to nie. a tyle słysze o tym lidlu musze się z ciekawosci wybrac to bedzie moj pierwszy raz:) ale od razu zaznaczam nie staranuję nikogo;) a tak z ciekawosci oni rzucają te ciuchy w poniedziałek i potem juz nie ma dostaw? czyli tylko w pon rano jest szansa cos konkretnego kupic?

Gość gość
Po pierwsze nie każdego stać na lego..... Po drugie ja też kupuję drogie i tanie rzeczy dla córki , nie ubiore córki w bluzkę za 100 zł po domu bo za chwilę ulana itd...., majtki dla dzieci jak dla mnie rewelacja i skarpetki też, Czemu macie w sobie tyle jadu żeby wyśmiewac inne osoby że kupują w lidlu, mam kolezankę co kupuje tylko w tk maxie czy jak to zwał a dziecko manel pierwszej kategorii i zakupy tylko w almie robi i mało tego rosnie egoistka bo mamusia jej a to kostium kąpielowy kupi jak w Jamsie Bondzie (dziecko 3 lata), dzieci niczemu nie sa winne tylko te pie...te mamusie co sra...ją dalej niż myślą

Gość gość
Tak, zauważyłam, że im większe prostactwo, tym bardziej się ekscytuje markami.

Gość gość
Do tego stopnia, że nawet z lumpa wygrzebie, byle mieć jakiegoś Nexta czy innego H&Ma

Gość gość
Nie kupuję dużo ciuchów w lidlu, ale te, które mam są doskonałej jakości oprócz jednej piżamy, która się szybko zmechaciła i koszulki do biegania, która była bardzo plastikowa i nie oddychała. Być może na wyprzedażach można kupić taniej, ale wyprzedaże będą w styczniu najwcześniej, a kurtka dla syna jest mi potrzebna już teraz. Nie potrafię tak dokładnie przewidzieć rozmiaru, może się okazać, że zamiast zaoszczędzić, to zostałam z nowym za małym ubraniem.

Gość gość
Nie chodze do lidla, ale przyznam ze teraz mnie zaciekawilyscie.Czu ubrania dla dzieci tam to standard?

Gość gość
Ja Mc temu kupiłam córce 3 koszulki na ramiączkach i bluzę na zamek ale przeraziło mnie to jak te kobiety biegły do tych stoisk i się rzuciły na to, butów tam nie kupowałam nigdy

Gość gość
Od 5 do 11 października będą fajne dresy dziecięce z weluru za 28 zł do rozm 116 cm, body dla niemowląt za 18 zł 2 sztuki, ładne swetry dla niemowląt za 30 zł, bluzki, rajstopy, skarpetki, jogginsy,

Gość gość
Wolę zadać sobie więcej trudu i kupić rzeczy produkowane w Polsce. Nawet nie macie pojęcia jaką mamy dobrą, polską jakość materiałów i roboty. xxxxxx Taaa, nakupiłam dla noworodka ciuszków szytych w polsce z polskiej teofilowskiej bawełny prosto od producenta, i po 1 praniu wyglądały jak szmaty, powychodziły nitki, nawet z zatrzasków farbka zeszła. Juz chyba chińszczyzna z pepco ma lepszą jakość. Natomiast nic takiego nie stało sie z ciuchami z c&a, h&m, smyka i nexta.

Gość gość
Nie chodze do lidla, ale przyznam ze teraz mnie zaciekawilyscie.Czu ubrania dla dzieci tam to standard? xxx Nie, to nie jest standard. W czwartki i soboty są "akcje" np. tematyczne (rzeczy do biegania) lub np. ubrania i buty dla dzieci. Ilościowo jest tego mało, więc dochodzi do drastycznych sytuacji przy koszach i kasach.

Gość gość
Byłam dopiero dzisiaj w naszym osiedlowym Lidlu i była praktycznie pełna rozmiarówka. Nie wiem czemu u was taka dzicz.

Gość gość
Ja tez nigdy nie widzialam tlumow i walk przy koszach, a bylam w roznych Lidlach. Ale to moze dlatego, ze nigdy nie bylam z samego rana.

Gość gość
No ja byłam parę razy parę minut przed otwarciem Lidla o widziałam jak stare i młode kobiety biegły pędem do swetry dla dzieci brały kilka sztuk a potem na zamrazalkach układy te bluzy i się zastanawialy które wybrać :-) ja podeszłam jak tłum był mniejszy i wzięłam jedna bluzę dla córki ale buty mają marnej jakości

Gość gość
W Lidlu akurat ciuszki są niezłej jakości, to jest głównie marka Lupilu, według mnie fajna, serio uważacie że to taki badziew???

Gość gość
Ja tak nie uważam to jest dobra matka lepsza napewno od ciuchów z pepco

Gość gość
Ta granatowa czerwona old schoolowa kurtke za 45 zl to bym wziela z pocalowaniem reki jak bym miala chlopca w takim przedziale wiekowym. Nie wiem jak w realu, ale na zdjeciy wyglada super.