Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszkakarabasz

COŚ GUSTOWNEGO NA ŚLUB

Polecane posty

Witam serdecznie, nie ukrywam, że jestem nową osobą na forum i nie wiem jak się tu poruszać. Mam spory problem, ponieważ za niecały miesiąc idę na wesele do dobrych znajomych i nie mam żadnego pomysłu na prezent. Chcę, żeby to było coś niepowtarzalnego i gustownego. To są ludzie po 30, którzy niedawno kupili dom. Myślałam o jakimś elemencie wystroju wnętrz, może jakiś obraz? Co sądzicie? Chcę przeznaczyć na prezent ok 2 tysiące. Oczywiście mój mąż nie potrafi mi pomóc, a termin się zbliża nieuchronnie... Za wszelkie podpowiedzi będę ogromnie wdzięczna, Agnieszka

Gość gość
plytki do lazienki?

Gość gość
Góoóowno w złotym sreberku, PIIIIZDO spamerska. Jak można być tak żałosną, reklamową KUUUURWĄ? Jedno kliknięcie w nick i widać jak na dłoni... WYYYPPPPIERDALAJ!!!!

Gość omik
Najlepiej kup im coś do domu. W http://www.precjoza.waw.pl/ widziałam sporo pomysłów na prezent. Skoro niedawno wprowadzili się do domu, warto kupić im coś do domu. Takie rzeczy spodobają się każdej pani domu.

Gość gość
Najbardziej gustownym prezentem na ślub jest koperta z zawartością. I z takich prezentów młodzi zawsze cieszą się najbardziej. Wszelaki badziew ląduje na pawlaczach, albo służy za prezent przy najbliższej nadarzającej się okazji.