Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

granellaok

DIETA 100 KALORII.

Polecane posty

Hejka:) mam 19 lat,44 kilo i 148-150cm wzrostu:) Od półtorej tygodnia stosuje dietę 1000 kalorii na,której schudłam już 1,5-2 kilo a w dodatku jestem dość dojedzona i nie narzekam (choć przyznam ,że pierwsze 3 dni były średnie) + herbatki zielone codziennie. Myślicie,że jeśli schudnę jeszcze 4 kilo będzie w sam raz czy już raczej nie chudnąć więcej? Nie mam pojęcia co do mojego BMI bo na prawie każdej stronie wynik jest inny. A ja wstępnie postawiłam sobie cel 39-40 kilo. Powiedzcie co myślicie;c Sama nie wiem :)

Gość gość
z kości na ości;)

Gość gość
Dlaczego w ogóle wpadłaś na pomysł diety? Teraz ważysz z dolnej granicy normy. Nie wygłupiaj się, jedz racjonalnie, zdrowo i ruszaj się więcej jeżeli chcesz coś dobrego dla swojego wyglądu zrobić. Kilogramy i centymetry to nie wszystko. Jakość się liczy. Kilo parówek, to nie to samo co kilogram łososia.

poniewaz mam troche tluszczyku.. a chce byc troche chudsza no i ludzie mowia ze przytylam troche a kilka osob ze gruba jestem..

Gość gość
Dobrze ci radzą, rusz tyłek, odstaw słodycze, chipsy i inne niezdrowe żarcie i figura sama się wyrzeźbi.. Taka dieta rozwali ci tylko metabolizm i do końca życia będziesz się odchudzać. A ci, co uważają, że jesteś gruba mają nierówno pod sufitem. A jeśli ty sama uważasz, że jesteś gruba, to są zaburzenia odżywiania i powinnaś iść do lekarza, bo to poważna sprawa

no nie wiem..wlasnie wielu ludzi pisze tutaj ze mają np 170 a chca miec 55 kilo .. a ja mam 148 wzrostu okolo i 44 kilo, wiec..;c no nie wiem;c