Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z Krakowa

Cieszę się że urodziłam się w Polsce

Polecane posty

Gość gość z Krakowa

Na przekór malkontentom:-)

Gość gość
ja również, nigdzie niema tylu krów, które można wydoić, wystarczy z polecenia ministra tego czy owgo, np. sprawiedliwości, być zareferowanym :) nałożyć białe rękawiczki, i ssać :)

Gość gość z Krakowa
To polecam wykonać nos poza granice żeby zobaczyć korupcję i nadużycia na skalę prsechodzaca wyobrażenie

Gość gość
jak samemu się kradnie, to trzeba i ludziom dać, by mordy na kłudkę trzymały, ale jak już nie ma co, bo wykradło się wszystko, to dopa i kamieni kupia,, Owszem korupcja jest na całym świecie ale procentowo (stosunkowo) nie na taką skale jak tu. Poza tym przepisy są do doopy, bo faworyzują ministerialne nieróbstwo

Gość gość z Krakowa
Zresztą faktycznie błędem jest zakładanie tego typu tematu na forum gdzie ludzie żywią się papka tv i plawia w narzekaniu na wszystko. Temat założyłam bo wróciłam z kraju, gdzie ludzie żyją w skandalicznych warunkach,niewyobrażalnie dla nas i to otwiera oczy,zmienia perspektywę. Każdemu życzę takiego doświadczenia.

Gość gość
ja tez. nigdzie bym nie wyjechala.

Gość Zybi53
I dla mnie Polska to moja jedyna ojczyzna i mój dom. Kocham swój kraj. :)

Gość gość
zybi popieram cię, mieszkam na wschodzie Polski i mimo wyobrażeń innych ludzi jest tu bardzo pięknie, kocham Polskę:-) I jestem dumna z bycia Polką:)

Gość gość
Nie wierzę, pozytywny temat na kafe?

Gość gość
to raczej negatywny temat jest:O

Gość gość
W PL budujemy powszechny dobrobyt. Ja już tak mam i za to kocham ten kraj.

Gość Zybi53
Jestem dumny gdy o Nas dobrze mówią za graniczne stacje. Cieszę się z sukcesów polskich sportowców. Nasze dawne zwycięskie bitwy to też powody do dumy. Nienawidzę natomiast przekręcenia historii zamierzonego lub nie. Mam tu na myśli polskie obozy koncentracyjne itp. "gafy".

Gość Zybi53
Sorki za błąd. Ma być zagraniczne. :) Chciałem najpierw napisać za granicą a potem zmieniłem koncepcję i wyszło jak wyżej. :(

Gość gość
a drożdżówki lubisz, to się nażryj, bo niedługo będą bez cukru ,hahahah :D

Wg mnie Europa jest po Australii najlepszym miejscem na świecie do życia - różnorodność kultur (z Polski w zasięgu maksymalnie 3 godziny lotu), kuchni, tradycji, piękna architektura, bogata historia, cywilizacja na najwyższym poziomie. Więc doceniajmy, pewnie (tm bardziej, ze na moją opinię ma też wpływ znajomość z pewną kosmopolityczną osobą, która mieszkała i UK, i w Niemczech, i w Azji, a dzięki wykonywanej pracy odwiedziła liczne kraje na wszystkich kontynentach, wiec porównanie ma)

Gość gość
Dlaczego?, drożdżówki mogą być na bazie naszej pysznej Polskiej kiszonej kapusty:)

Gość gość
do 2036 a pierogi mogą być np. z dżemem i będą to pierogi dżemowe tzw.dżemowinki :D

Gość gość
piąta klepka dziś ale tam sa te wielkie pająki :-( brrr czyli u mnie Polska ma 1 miejsce :)