Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic dobrego z tego nie ma

Kobieta mająca za sobą wielu partnerów bardzo rzadko jest kimś wartościowym

Polecane posty

Nie ukrywajmy - takie kobiety rzadko są misjonarkami, zakonnicami czy wolontariuszkami. Zazwyczaj kochają imprezy, drogą biżuterię, ciuchy, przystojnych i majętnych mężczyzn oraz używki i zagraniczne wycieczki. Nie są altruistkami, które umówiłyby się na randkę z bezrobotnym.

Gość gość
Kobiety nie mogą lubić seksu? Poza tym, co ma altruizm do randki z bezrobotnym?

Nie przesadzaj, bo brzmi to apokaliptycznie i stereotypowo. Osobiście znam zakonnicę, która kocha imprezy i nie gardzi używkami. Majętnymi facetami też nie gardzi, ale głównie w niedziele:D

Kobiety często zmieniające wielu partnerów to najczęściej hedonistki z zadartym nosem, a nie ciepłe i do rany przyłóż dziewczyny.

Lepsza hedonistka niż ciepła, przytakująca klucha.

Gość gość
19:50 czyli facet, który zalicza na prawo i lewo jest ok, a kobieta, która lubi seks już jest nie?

A ja szukam kobiety, która się dobrze prowadzi.

Gość gość
U mnie tylko dziewice mają szansę. A reszta to śmieci do jednorazowego użytku.

Gość gość
Muszę się zgodzić z autorem, tylko dodałbym że to dotyczy również facetów. Osoby mające wielu partnerów, to osoby rozchwiane emocjonalnie, nie potrafiące kochać i przywiązać się do jednej osoby, takie osoby szybko się nudzą.

Gość gość
czyli facet, który zalicza na prawo i lewo jest ok, a kobieta, która lubi seks już jest nie? x Lubić seks, a puszczać się z wieloma osobami to zupełnie dwie inne sprawy, można lubić seks i mieć jednego partnera do tego, nie trzeba przerabiać wszystkich.

Poznałem wiele różnych kobiet - wiem, że dobre i ciepło oraz uczciwość są bezcenne.

Gość gość
20:23 Nadal nie rozumiem, dlaczego jak facet ma wiele partnerek, jest ok, a do kobiety od razu leci określenie o znaczeniu pejoratywnym? Chodzi o władzę? Kobieta nie jest waszą własnością! Patriarchat robi swoje, skoro rozporządzać swoim ciałem kobieta nie może wcale w tym kraju.

Gość gość
20:23 A jeśli ma się spore potrzeby seksualne, a stałego partnera brak?

Gość gość
Ja nie twierdzę, że facet puszczający się jest ok, wręcz przeciwnie... puszczalstwo, to rodzaj charakteru i osobowości, takie osoby nigdy się nie zmienią. Partnera na stałe, zwłaszcza na układ oparty tylko na seksie, bardzo łatwo znaleźć, wystarczy chcieć.

Tak na serio to nic złego o ile od czasu do czasu zrobi jakieś testy na hiv. No jest jeszcze znacznie większe ryzyko zdrady bo pewnie nie jest stała w uczuciach. Ale to nie trąd poza tym każdy ma prawo do miłości Ps: ale tak bardziej serio to ciepłe kluchy są super pociągające : d

Gość gość
Przecież osoby z dużą ilością partnerów seksualnych, to osoby strasznie zakompleksione, które w ten właśnie sposób starają się dowartościować, dla nich wielu partnerów = jestem z******ta/z******ty.

Gość gość
21:02 część społeczeństwa na szczęście wie co to gumki

Gość gość
A ty myślisz że gumki zagwarantują ci ochronę przed HIV? Nic bardziej mylnego!

Gość gość
21:09 Racja, prezerwatywy watykańskie nie uchronią. Ewentualnie jak ktoś lubi zabawy nożem w łóżku, to też.

Niedoedukowani idioci. Hiv jest tak mały , że żadna prezerwatywa nie zapewni ci 100% bezpieczeństwa. W sumie dobrze selekcja naturalna .

Gość gość
Tylko ignorant myśli ze nic nie zlapie uprawiając przygodny sex. Sa choroby którymi można zarazac nie majac pojęcia,ze jest się nosicielem.

Gość gość
Lubię kobiety, które miały wielu partnerów, oby mnie nie zdradzały.

Gość gość
Kobieta majaca wiecej niz dwoje partnerow nie mogaca sie dopasowac to zwykla szmata i k***a! Lepsza od niej jest zwykla prostytutka bo miala taka prace lecz czesto posiada uczucia.