Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce oskarzyc lekarza o blad w sztuce

Polecane posty

Gość gość

ale boje sie, ze mi sie nie uda wygrac

Witam,zależy jaki to miałby być błąd.ja też sądzę się z lekarzem o błąd lekarski.

Gość gość
Ciężko jest wygrać ponieważ nie ma odpowiednich ustaw ale trzeba walczyć. Z ich nieuctwa co roku umiera kilka ,kilkanaście tysięcy ludzi wPolsce. Wogole sie nie mowi o tym publicznie, nie publikuje tych bledow zeby ich w przyszlosci uniknac ,boja sie zalewu pozwow i odszkodowan.W USA odkąd pojawiły się wyspecjalizowane usługi prawnicze które potrafią wyegzekwować milionowe odszkodowania ilość błędów medycznych zmalała o połowę. Powinnas, powinieneś walczyć dla dobra innych pacjentów. Musisz zdobyć dobre argumenty nie do zbicia, nie dać się zastraszyć i z manipulować. Oni wiedzą że jeden drugiego musi kryć.

Gość gość
Mialam operacje i rana strasznie sie babrze, maja mnie reoperowac, a ja uwazam, ze lekarz zawinil przy pierwszej operacji.

Gość gość
Nie znam się na ranach, musisz szybko zdobyć opinię innego lekarza i wiedzę na ten temat.

Gość gość
Gdybym ja tak miała robić to nie nadążyłabym pozwów pisać. :D Machnęłam już dawno ręką na zakłamanych niedouków i leczę sama siebie jak i całą swoją rodzinę, gdy potrzeba. Efekty są zadowalające i rodzina szczęśliwa, bo zdrowa

Witam ponownie,Ja podałem lekarza o złe zdiagnozowanie a mianowicie -podczas pracy zle się poczułem,zaczołem wymiotować,poty mnie oblewały.Stawiłem się u lekarza który stwierdził,że to refluks żołądka i symuluję.Dostałem tabletki na żołądek i kazał wracać do pracy.Oczywiście przepracowałem jeszcze 6 godzin w wielkich bulach.Rano ponownie zgłosiłem się ale już do innego lekarza,kazał zrobić EKG,z którego wynikło ,że mam zawał serca.Odwieziono mnie na sygnałach do szpitala,zrobiono mi tam echoserca,weszli żyłami do środka i okazało się,że zawałjest rozległy i doszło do niego około 12 godzin wcześniej.1/4 serca obumarła.Zrobiłem doniesienie do prokuratury o popełnienie przestępstwa przez lekarza.Wysłano papiery do Krakowa na uczelnie medyczno sądową i jednoznacznie stwierdzono,że lekarz jest winny.Walczę już z tym 4 lata a końca nie widać.A co do twojego przypadku jeśli chcesz złożyć do sądu to musisz się zastanowić,poradzić po adwokatach,ale to kosztuje.

Gość gość
No tak, kilka lat trzeba poświęcić. W Polsce nie egzekwuje się prawa a sądy działają na korzyść bandytow

Gość gość
Im więcej pozwów tym szybciej zreformuje też syfiasty wymiar sprawiedliwości. Nie można machac ręką na tak poważne sprawy bo tu chodzi o ludzkie zycie

Gość gośćadadasfsfsf
za jak dbalas o rane ? moze twoje cialo tak reaguje lub Ty sama zaniedbalas to a teraz chcesz sie sadzic, bo wiesz,ze z tego dobra kasa.