Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostać, czy odejść

Polecane posty

Gość gość

od sierpnia ub. roku zajmowałam się dziećmi pewnego małżeństwa. Chwaliłam sobie ten układ - wikt i opierunek miałam, dodatkowo kilka groszy do kieszeni wpadło. Miałam dach nad głową, część wyżywienia, ciepło, fajne dzieci i możliwość studiowania. Gospodarze też byli ok. W tym roku również , po wakacyjnych wojażach podjęłam zgodnie z umową swoje obowiązki. Pech chciał, że synek gospodarzy[pozostający pod moją opieką] spadł ze swojego łóżeczka i wybił sobie kciuk. Dziecko ma prawie 3 lata, awantury nie było, rodzice też mnie o nic nie obwiniaj bo włączyli kamerę. Sytuacja była jasna. Ale te nagrania. Nie wiedziałam, że moje prace nagrywano. Chyba już nie chcę u tych Państwa pracować, na nagraniach nie ma nic, co by dało pretekst zerwania ze mną umowy. Ale ja się głupio czuję, nie wiedziałam, że jestem nagrywana Nic złego się nie stało, ale ja już nie mam serca do tej pracy, aczkolwiek nadal lubię tych ludzi. Czy to w porządku śledzić ludzi nie uprzedzając ich o tym? Kamerki były ukryte w niektórych źródłach światła.

Gość mariammpol
Moim zdaniem mogą nagrywać, ale Ty powinnaś o tym wiedzieć. Jeżeli nagrywali bez twojej zgody i jeżeli czujesz, że jest to nie w porządku to bez skrupułów możesz odejść.