Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurcze faceci często mówią że jestem ładna a ja się czuję brzydka

Polecane posty

Gość gość

Np dzisiaj przechodzę sobie koło takich dwóch i jeden mówi do drugiego " ale ładna była nie?", albo jakieś zaczepki też czasem się zdarzają, czy komplementy, nie codziennie bo wiadomo, ale raz na jakiś czas tak. A ja ciągle mam nisknie mniemanie o sobie... Faceta tez mam, ale jakos czuje sie nie doceniona..Moje koleżanki co maja mniejsze powodzenie ode mnie czują się pewniejsze siebie, ja ciagle sie czuje od kogos gorsza, owszem to,ze sie podobam jakos mnie podbudowuje, ale tylko na chwile

Gość gość
Babie nie dogodzisz...

Gość gość
Nie słuchaj mężczyzn, oni kłamią żeby coś przeleciec. A na samoocenę polecam terapie

Gość gość
Moze to dlatego, ze jako nastolatka do powiedzmy 16 roku życia uroda nie błyszczałam? Byłam gruba i nie dbałam wtedy o siebie... Jak schudłam i zaczelam sie modnie ubierac to sie zmieniło. Dzisiaj mam 26 lat i mam nadal kompleksy. Choc jak pisałam słysze komplementy czy czasem usłysze,ze sie komus tam spodobałam,czy ktos mnie podrywa, ale jakos nie wierze w siebie, czesto sie czuje gorsza od innych dziewczyn, ze moze lepiej sa ubrane, wystylizowane itd

Gość gość
N-o-w-e-n-n-a P-o-m-p-e-j-a-ń-s-k-a

Gość gość
ojej, żebyś ty takie rozterki na temat wiedzy miała, paniena

Gość gość19
Ja też często słyszę że jestem ładna/ bardzo ładna, faceci w roznym wieku patrzą się na mnie na ulicy/ sklepie i w sumie nigdy nie narzekałam na powodzenie, ale mimo to są dni kiedy czuje się okropnie ze sobą :/ A to wszystko ze chyba nie potrafię zaakceptować siebie :/ Po trochu Cię rozumiem. Mam nadzieje że mi to kiedyś przejdzie bo szkoda czasu na takie głupoty... I ja mam 19 lat.