Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie spalili żywcem ciężarną nastolatkę w Niemczech

Polecane posty

Gość gość

Dwóch muzułmanów mieszkających w Niemczech spaliło żywcem ciężarną 19-latkę, uprzednio dźgając ją w brzuch nożem. Jednym ze sprawców był chłopak dziewczyny. Obaj mordercy pochodzili z Turcji.

Gość gość
To była niemka a sprawcy byli tureckiego pochodzenia. Tylko jedna gazeta napisała (chyba tylko przez przypadek) o tym kim są. Reszta mediów starranie to przemilczała. Gdyby było odwrotnie tj ofiarą byłaby turczynka-trąbiono by o tym do nieprzytomności przypisując temu zapewne cechy aktu na tle rasistowskim. W takich oto poy****ych czasach nam żyć przyszło.

Gość gość
To jest to ubogacenie kulturowe?:o

Gość gość
jak tylko do nas wejdą to przechodzę na islam, tak bedzie łatwiej, moge nosic chuste zakrywającą włosy za to ochronie własne zycie. Hurrem ze Wspaniałego Stulecia tez pzreszła na islam , po to aby przezyc, wiec ja tez moge

Gość gość
Czyżby zastraszone Polki miały wkrótce zacząć masowo przechodzić na Islam ?

Gość gość
raczej elastyczne, trzeba przystosować się do danej sytuacji i tyle. wierzę w Boga, nie jest dla mnie isttotne jak Go bede nazywać. rytuały w kk i tak dla mnie nic nie znaczą. a co do kwestii skromności kobiet- jest za.

Gość gość
Jakoś mało współczucia potrafię z siebie wykrzesać. Jak ktoś jest na tyle durny żeby się wiązać z tymi prymitywami i jeszcze płodzić sobie z nimi dzieci to zasługuje na każde kulturowe "ubogacenie" jakie c***anowie zafundują. Od obitej gęby do noża w ciezarny brzuch.

Gość gość
Ta dziewczyna umarła śmiercią męczeńską w obronie swojego dziecka. Czapka z głowy. Jeśli nawet zrobiła błąd wiążąc się z muzułmaninem to już za niego zapłaciła.

Gość Allahu Akbar
no i bardzo dobrze , porządek musi być :)

Gość gość
No i prosze "polki" deklaruja przejscie na islam latwiej rzadzi sie przez strach niz przez milosc to ja wam "polki" deklaruje ze jak przejdziecie na islam to osobiscie was skasuje :)

Gość gość
Wyjebał bym wszystkich muzułmanów poza granice Europy. Kurwa oni nigdy nie będą inni. Nie tolerują żadnej innej religii poza swoją i będą niszczyć ją i wszystkich chrześcijan, poza tym są fanatykami. Niech wypierdalają. Poza tym nie ma żadnej kontroli, którzy jeszcze z nich to jebani terroryści. Kurwa Polaków mieszkających na Ukrainie kilkuset osób nie jesteśmy w stanie ściągnąć ale tu owszem bo Niemcy za nas zadecydowali. Ciekawe kiedy rząd zacznie dbać o nasz kraj a przestanie w końcu włazić wszystkim do dupy.

Gość gość
ten rząd nie przestanie, bo Niemcy maja na naszych pełno haków chociażby w kwestii Smoleńska, dopuścili sie tylu przestępstw przy tuszowaniu całej sprawy, że niemieckie służby specjalne mają szafy i dyski pełne kompromitujących dokumentów :o

Gość gość
w jesteście polki p******e???? wtf? na innym temacie piszecie ze źle bo nasze religia narzuca nam poscic w piątki, nie potraficie jeden dzień w tygodniu nie jeść mięsa a tu tak chętnie byście przeszli na islam??? Jesteście głupie czy to prowokacja? Ja wierzę w jednego Boga, i jestem mu wierna, e życiu nie zaloże burki czy jak to się nazywa, najwyżej zginę za swoją religię i to lepsze niż żyć wśród tej dziczy i wyznawać ich okropna religię, jestem katolicZka mam swojego Boga i jemu zostane wierna.

Gość gość
W obliczu ryzyka utraty zycia kobieta zabije nawet wlasne dzieci byle przezyc! A machawieli mowil "latwiej (efektywniej) rzadzi sie przez strach niz przez milosc"

Gość gość
Coz to widocznie jestem inna, Religi nie zmienię, a za swoje dziecko bym życie oddała, i dla mnie to jasne, zresztą śmierć to wybawienie z tego życia, i szczerze wolała bym żyć w latach 80' lub 90' niż w naszych czasach gdzie władza to pieniądze, nowinki techniczne sa ważniejsze od miłości/przyjaźni, i ciągły strach przed wojna bo takich konfliktów na świecie nie było już od II wojny świqtowej

Gość gość
gość dziś mogę się podpisać pod twoimi slowami

Gość gość
jakiego SWOJEGO Boga? Co Wy P*******???? Naprawdę uważacie, że ile religii tyle bogow? Czytalyscie Koran i Biblię??? założę się o moją popoludniową kawę, że 99% z Was w obliczu śmierci, kiedy przyłoza Wam do glowy karabin lub nóż do piersi bez zastanowienia powie, że przechodzi na islam :-)

Gość gość
gość dziś jakiego SWOJEGO Boga? Co Wy P*******???? Naprawdę uważacie, że ile religii tyle bogow? Czytalyscie Koran i Biblię??? założę się o moją popoludniową kawę, że 99% z Was w obliczu śmierci, kiedy przyłoza Wam do glowy karabin lub nóż do piersi bez zastanowienia powie, że przechodzi na islam &&& Nie będę k***a czytać koranu, wystarczy ze znam jego najważniejsze treści gdzie nakazuje zabijać niernych. a ty jak chcesz to i dziś przejdź na islam!

Gość gość
urżnąć fiuta a potem głowę sprawcom Będzie sprawiedliwie.

Gość gość
O tej sprawie z Usa odrazu pomyślałam ze zrobił to muzułmanin, bo któż inny pyta o wiarę a później zabija, tylko jedna religia tak robi, a raczej jej wyznawcy.

Gość gość
A dziś na polsacie, nie powiedzieli ze był to muzułmanin, wspomnieli tylko, ze sprawca najpierw spytał o wyznanie, a później zaczął strzelać.

Gość gość
Jakos nie potrsfie wspolczuc tej dziewczynie. A mowicie na Polki ze puszczaja sie z muzulmanami. Nie tylko Polki jak widac. Ja nie przejde nigdy na ta religie nienawisci. Burka to sobie d**e wytre. Ja sie w polsce urodzilam a nie w syrii czy innym iraku.

Gość gość
http://zdaniemdocenta.neon24.pl/post/126291,dyktat-rotszyldow-co-najmniej-milion-ludzi-rocznie. Według miliardera, „UE powinna przyjmować w najbliższej przyszłości przynajmniej milion uchodźców rocznie”, a ich rozmieszczenie powinno być zgodne z warunkami wynegocjowanymi na ostatnim szczycie. Dodatkowo „UE powinna zapewnić 15 000 euro na każdego uchodźcę przez dwa lata, aby opłacić koszty mieszkania, opieki medycznej i edukacji”.(…)