Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie spalili żywcem ciężarną nastolatkę w Niemczech

Polecane posty

Gość gość
Władze w Atenach wezwały Greków do podjęcia środków ostrożności w związku z możliwym przypadkiem zachorowania na cholerę na wyspie Kos. To miejscu, które dla wielu tysięcy imigrantów oznacza drzwi do Europy. Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/news-ostrzezenie-przed-cholera-na-kos-choroba-moze-byc-przenoszon,nId,1897475#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Gość gość
Bo to dziki naród, nie powinno sie ich w ogóle wpuszcza do Europy

Gość gość
Trochę jak z Żydami przed '39. Oni też mieli porywać chrześcijańskie dzieci, żeby upuszczać z nich krew na wypiek macy.

Gość gość
zydzi nam wpuszczają arabów tak swoją droga mało kto wie ze to usa zydzi zaczeli wojne w tych krajach a teraz mamy efekty . Co do zdarzenia to tam kobiety nie mają zadnych praw ,i to jest fakt ,zrobiła cos niezgodnego z koranem i czekał ja wyrok,gdzies czytałem ze ojciez zabił córke muzułmanin w niemczech bo córka kupiła prezerwatywy by odbyc stosunek z młodym niemcem i ojciec zrobił cos takiego co sie nazywa u nich "zabójstwo honorowe" i w ich mniemaniu on jest niewinny chore czasy lepiej nie ogladac tv same lewaki

Gość gość
I to się Kurfa dzieje w XXI wieku :o współczuje swoim potomnym bo lepiej nie będzie,nie zapowiada się :(

Gość gość
nie wierzę w doniesienia mediów typu polonia christiana i tym podobnego oszołomstwa myślicie, że media głównego nurtu by o tym nie doniosły? oczywiście, że by doniosły, tylko najwyżej zamaskowałyby narodowość sprawców, ale i tak wszyscy by wiedzieli, jakoś gdy pięć gówniar pobiło Francuzkę za to, że się opalała, to nawet "lewacka" GW o tym napisała...

Gość gość
gość dziś raczej elastyczne, trzeba przystosować się do danej sytuacji i tyle. wierzę w Boga, nie jest dla mnie isttotne jak Go bede nazywać A do Pl sytuacji zarobków itd przystosować się nie umiecie ale na islam szybko byś się przystosowała? nie wiesz co mówisz

Gość gość
w*********j z tym postem.......jeżeli ofiara zadawała się z ciapatym to powinna wiedzieć co jej grozi i tyle....kobiety są głupie i kończą zle

Gość gość
masakryczne zdjęcia ,dlaczego oni jeszcze żyją ,oczyszczenie ziemi z plugastwa to obowiązek

Gość gość
bo dzis rządzą lewaki i im pomagaja sie tu osiedlac ale smieszy mnie lewactwo bo takie geje to bedą zrzucani z wysokiego budynku nas co najwyżej powyrzynają

Gość gość
gość wczoraj gość dziś jakiego SWOJEGO Boga? Co Wy P*******???? Naprawdę uważacie, że ile religii tyle bogow? Czytalyscie Koran i Biblię??? założę się o moją popoludniową kawę, że 99% z Was w obliczu śmierci, kiedy przyłoza Wam do glowy karabin lub nóż do piersi bez zastanowienia powie, że przechodzi na islam &&& Nie będę k***a czytać koranu, wystarczy ze znam jego najważniejsze treści gdzie nakazuje zabijać niernych. a ty jak chcesz to i dziś przejdź na islam! WEŻ POD UWAGĘ TO, ZE KIEDY NASZE SPOŁECZEŃSTWO NAWRACALI NA CHRZESCIJAŃSTWO to też wszytkich mordowali!

Gość gość
&&& Nie będę k***a czytać koranu, wystarczy ze znam jego najważniejsze treści gdzie nakazuje zabijać niernych. a ty jak chcesz to i dziś przejdź na islam! WEŻ POD UWAGĘ TO, ZE KIEDY NASZE SPOŁECZEŃSTWO NAWRACALI NA CHRZESCIJAŃSTWO to też wszytkich mordowali! x A Ty weź pod uwagę, że tamte wydarzenia miały miejsce z 1000 lat temu, chrześcijaństwo od tego czasu bardzo się zmieniło. Islam jest systemem zbrodniczym i powinien być zdelegalizowany. To system nastawiony na śmierć i gwałt. Nie ma w nim miłości, jest groza i zagłada.

Gość gość
Nie interesuje mnie islam. Ale chcę żadnego rasistowskiego Allahu Akbar. Muzułmanie to średniowieczni, rasistowscy, agresywni barbarzyńcy. Z takimi się nie negocjuje. Za każdy rasistowski tekst muzułmanina powinno się go zatłuc. Meczetów w Europie więcej nie budować. Zasiłków im nie dawać. Europa nie dla muzułmanów. Muzułmanie mają część Azji i Afryki. Więcej nie potrzebują, bo tam gdzie są - jeden wielki syf.

Gość gość
Przejście na islam nic nie da. Muzłumanki też są gwałcone często, np. gdy mężczyzna z jej rodziny ma dług lub z kimś zadarł, to wg koranu karą dla niego może być zgwałcenie żony, córki, siostry, matki (oczywiście dług musi nadal oddać). A po gwałcie kobietę się zabija, bo wg koranu gwałt to seks pozamałżeński, a za to trzeba ją zabić. Mąż czy ojciec musi zabić żonę czy córkę, gdy koran tak nakazuje, bo jak nie, to jest shańbiona jego rodzina i można go zabić.

Gość gość
Turków w Warszawie przybywa, władze PiSu witają ich z otwartymi ramionami, tak jak innych ciapatych, których jest za dużo, to samo co na zachodzie grozi Warszawie już teraz.

Gość gość
W obliczu utraty zycia moge powiedziec ze przechodze na islam, ale gdy tylko uspilabym czujnosc tych zbrodniarzy to wyrznelabym ich w pien, kazdego po kolei bez skrupolow. Tyle w temacie. Ps Jesten za przywroceniem kary smierci w przypadku bestialskich morderstw. Swoja droga wcale sie nie zdziwie jesli rodzina tej dziewczyny sama wymierzy sprawiedliwosc...

Dobry Jezu... A ja chciałam jechać do Iranu :o Nie widzicie? Teraz światem rządzi nienawiść... Osoby, które to zrobiły muszą być potworami Nienawiść rodzi nienawiść, dlatego pamiętajcie, żeby nie przegiąć w drugą stronę Nie zniżajmy się do ich poziomu