Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna rosa leśna

Dziwne zachowanie mojego faceta.

Polecane posty

Gość poranna rosa leśna

Kilka dni temu, ja, mój facet i znajoma para wybraliśmy się na grzybobranie. Słońce dopiero wschodziło, runo pokryte było poranną rosą, a ptaki śpiewały cudnie. Każdy wpatrzony w ściółkę, chciał wygrać ten niepisany zakład, o to kto zbierze najwięcej grzybów. Nagle kolega zniknął nam z oczu na dłuższą chwilę. Zaraz potem zniknął mój facet. Nie było Ich dobre dwadzieścia minut Na pytanie gdzie był, mój facet odpowiedział tylko lakonicznie, że podglądał ptaki. Jak myślicie, to możliwe, że on jest ornitologiem z zamiłowania, czy raczej zwykłym pedałem?

Gość poranna rosa leśna
Zbyszek. Chociaż potem okazało się, że na dno reklamówki napchał jeżyn, a grzybów miał tylko kilka.

Gość gość
To na pewno pedał, jak można zbierać grzyby do reklamówki?😴

Gość poranna rosa leśna
Myślisz, że ornitolog zbierałbyraczej do wiaderka?

Gość running man
Uważam, że wątpliwa orientacja seksualna absolutnie nie dyskwalifikuje go, jako dobrego grzybiarza. Natomiast jeżyny w reklamówce niestety dają do myślenia. :-o

Gość poranna rosa leśna
Takich dziwnych zachowań, dających do myślenia było więcej. Mówił, że mnie kocha, kupował kwiaty, przynosił śniadanie do łóżka, minetkę robił perfekcyjnie. Pewnie chciał ukryć swoją orientację.

Gość gość
Tak, to pedał. Przecież powiedział Ci, że pOdGLĄDAŁ PTAKI. Wiadomo, co w żargonie oznacza określenie "ptak". Wniosek więc taki: spotkało się kilku grzybiarzy, wyjęli swoje fujary i oglądali sobie i nie tylko...

Gość poranna rosa leśna
Jeśli, to prawda, to ulżyło mi... Za nic w świecie nie chciałabym mieć faceta ornitologa. :(

Gość gość
Wraca facet do domu, w lutym, w środku nocy, kompletnie pijany, Żona do niego: - jak ty wyglądasz, gdzie byłeś? - zbierałem poziomki. - w lutym poziomki?!? - taką wersję przyjąłem, i będę się jej trzymał. Sama widzisz, że to pedał. Ptaki na grzybobraniu? No, ale jeśli przyjął taką wersję :-(

Gość poranna rosa leśna
Jednak pedał, to dobrze. Mamusia nie zniosłaby ornitologa w rodzinie. To byłby dopiero wstyd.

Gość gość
jesteś niepowtarzalna😘

Gość poranna rosa leśna
Zbyszek?

Tym niemniej, jeśli zauważysz inne niepokojące objawy, np. jeśli w trakcie konwersacji stwierdzisz, że facet potrafi odróżnić jaskółkę oknówkę od jaskółki dymówki, niezwłocznie daj znać na forum. :-o

Gość poranna rosa leśna
Skoro chwalisz się tym ostentacyjnie, na publicznym forum, to raczej nie "krypto". :(

Gość poranna rosa leśna
Jak powiedzieć mu, że wiem, co się kryje za jego znajomością ptaków?

Gość gość
Musisz być bardzo delikatna żebyś nie wyszła na ornitolofobkę co byłoby bardzo niepolityczne niemodne i wogóle faux pas

Gość poranna rosa leśna
Tak, on jest bardzo delikatny. Może powiem mu wierszem, że wiem, tak poetycko. To teraz jest bardzo modne. Grafomania jest na czasie. Albo może w ogóle zacznę: ...Trochę światła.... ...szczypta cienia ....między nami coś się zmienia...... ...Fallus Wojtka, czy myszołów... .......sprawia, że Twój ptak jak ołów? Pała Grześka, wrona siwa.... jak twa miłość się nazywa? ssssss i jak?

Gość running man
Mewi pląs, jaskółczy tan Ciał jamistych pełen dzban Starczy świergot pod powałą By się cieszyć sztywną... Ups... Zabrakło mi rymu. :-o

Gość running man
Zatem się gremia mężowskie uprasza Gdy was pociąga społeczność ptasza I pofolgować pragniecie sobie Czyńcie to z głową i z gumką na dziobie. ;)

Gość poranna rosa leśna
A może, wedle porad z innych tematów, włączę mu jakieś wideo i zobaczę jak reaguje? Może film przyrodniczy czytany przez Czubównę.

Gość poranna rosa leśna
W sumie zawsze mogłam trafić gorzej. Mógł mi się, zamiast ornitologa, trafić jakiś poeta na ten przykład. No tego, to mamusia już by nie przeżyła.🖐️ Dzięki :)

Gość gość
running man is the best :D

Gość running man
Biegnę dalej :classic_cool:

Gość gość
Rimming man a ty lubisz ptaszki?

Gość gość
To szkoda bo ze mnie taka mała śliczna sikorka jest :)