Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaKA

Szorstka skóra u niemowlaka jaki lekarz

Polecane posty

Gość AgnieszkaKA

Witam, Bardzo proszę o namiary na kompetentnego, dobrego lekarza od chorób skórnych u niemowlaka. Odwiedziłam z moim dzieckiem już kilku lekarzy i żaden nie pomógł, ręce mi opadają. Dziecko ma bardzo szorstką skórę, zaczerwienioną w niektórych miejscach i dodatkowo nieustepującą ciemieniuchę. Pozdrawiam Agnieszka

Gość gość
a co ci powiedzili poprzedni lekarze? co zdiagnozowali i przepisali? w jakim wieku jest dziecko?

Gość AgnieszkaKA
Maluch ma 3miesiace Inni lekarze przepisali masci robione oraz oliwke La Roche do kąpieli Lovela do prania i mleko Nutramigen LGG - objawy nie ustępują, stosujemy już miesiąc STAIWERDZIENIE: Skóraa łojotokowa, lekkie azs

Gość gość
a ty szukasz lekarza, który ci przepisze magiczny środek i od razu objawy znikną? nie da się tak :O

Gość AgnieszkaKA
Może magicznyy nie.. ale skuteczny

Gość AgnieszkaKA
Czy ma ktoś jakiegoś sprawdzonego lekarza?

Gość gość
lekarza nie doradze i tak ci zaden nie pomoze, takie czasy, beda ci tylko nowe leki przypisywac itd. moja rada stosuj jak najmniej chemii, kap w krochamlu, smaruj naturalnym olejkiem np.migdalowym, kokosowym ale takim 100% z apteki bez dodatkow, a no i moze parafina tez z apteki. nie uzywaj nic do mycia, zadnych jonsonow, bambinow, zobaczysz,ze pomoze.

Gość AgnieszkaKA
Krochmal jeszcze bradziej wysusza. a o olejku kokosowym ostatnio również ktoś mi polecał - spróbuję a jakie działanie ma parafina?

Gość gość
Hej, dziewczyny, lekarz zapisał mojemu dziecku Nutramigen, zdiagnozowane uczulenie na mleko krowie. Mam pytanie, czy stosujecie może przepisy na posiłki z Nurtramigenem, http://www.nutramigen.info.pl/przepisy.html, aby urozmaicić dietę maluchowi?

Gość gość
Dobry dermatolog myślę że ma atopowe zapalenie skóry mój syn tak ma