Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nemka1

Marzy mi się seks w pupe z obcym facetem czy jestem nienormalna

Polecane posty

Gość Nemka1

jestem z mazowieckiego, marzy mi sie seks analny z kims obcym. Rżnie mnie, zostawia i wychodzi:) Taki fetysz mam... Jest ktos, to w ogole by tak tez chcial, albo jakis facet? Moze chociaz najpierw porozmawiamy:)?

Gość Facet__1
Z chęcią, ale czy jesteś wystarczająco odważna, by to zrealizować?

Gość gość
Chyba tak, podaj jakiś kontakt najlepiej maila to napiszę.

Gość gość
Czemu nienormalna? Może tylko trochę niemoralna, ale kogo to obchodzi? Zapytaj jakiegoś zupełnie obcego faceta, czy nie zerżnie cię w tyłek i zaspokój swoje pragnienie i marzenie. To niezbyt trudne.

Gość gość
Czy jesteś w związku? Bo chętnie bym Cię zerżnął w trójkacie z twoim partnerem.

Gość gość
Tak, jestem mężatką ale mój partner nie chce patrzeć jak ktoś obcy mnie posuwa, dlatego chcę sam na sam aT y chcesz też tak?

Tak, jesteś nienormalna :) Ale nie martw się, wielu facetów ma ochotę prze *****ać jakąś przypadkową duupę, więc na pewno wkrótce zaspokoisz swoje pragnienie :P

Gość gość
masz jakieś wymagania/oczekiwania co do tego faceta ?

Gość gość miś
Ja bardzo lubię sex analna,chętnie bym się z tobą spotkał

Gość gość
Mamy wspólne marzenia, a właściwie podobne: Ty chcesz, żeby Cię ktoś w tyłeczek zerżnął, a ja chcę kogoś (kobietę) w tyłeczek zerżnąć... Druga wspólna cecha, że jesteśmy z mazowieckiego... I co teraz z tym zrobimy? :-)

Gość poruszenie_W_bokserkach
na początek się z tym prześpijcie :classic_cool:

Gość gość
tez jestem z mazowieckiego , moge Cie zerznac w d**e na ostro zrywajac Z Ciebie ubranie ,co ty na to?

Gość gość
Ja bym chciał spełnić Twoją fantazję.

Gość gość
Ja też mogę z wielką przyjemnością :)

Gość gość
kiedyś w czasach studenckich zabawiliśmy się w ostrą zabawę - fantazja i uległość. Całkowicie zaciemnione pięć pokoi, wszyscy w jednym pokoju, 4 babki wychodzą, każda do innego pokoju. Może się w dowolny sposób przygotować na przyjście faceta, rozebrać, schować się lub jakoś zabezpieczyć. Ale jak już się zdecydowało na taką zabawę to nie w główie nam była jakaś szczególna obrona. Ilość pokoi zależała od ilości chętnych, zwykle wtedy jak w akademiku było pusto. Zasadą było losowanie pokoi - i przez babki i facetów, nie było więc możliwości się umówić, żeby trafić na swojego. Oczywiście zwykle dobrze po alkoholu. Również zasadą było zero rozmowy, żeby nie próbować zidentyfikować partnera, nawet jak się domyślało. Anonimowość i alkohol powodowały często posuwanie się do ograniczonej brutalności, zresztą obustronnej. Rzadko kiedy udawało się uniknąć anala. Ale jak było wiadomo, to trzeba było wykorzystać czas na przygotowanie na zrobienie płukania prysznicem plus mocne wstępne nawilżenie.

Gość magdalenka9412
Hej! Ja kiedyś próbowałam kogoś sobie znaleźć do zabawy na Kafeterii, ale większość facetów to po prostu oszuści. Na moje oko potrzebujesz http://ekstaza.pl. Zarejestruj się tam i poszukaj jakiegoś ogiera. Pewnie uda Ci się trafić na kogoś fajnego :)