Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kuba

Polecane posty

Gość gość

1. trudna sprawa... Odpowiedz 2015-10-01 21:11:57 | URL: #     Hej Jestem Olga, mam 15 lat i chodze do 3 gim. Bardzo podoba mi sie pewien chlopak. Ma na imie Kuba. Jest odemnie rok młodszy. Gdy bylam w 2 gim on weszedl do 1. Odrazu mi sie spodobal. Na kazdej przerwie go wypatrywalam , nie mogla sie doczekac az go zobacze. Nasze spojrzenia wiele razy sie spotykaly. Wiele razy zauwazylam ze rozmawia o mnie ze swoim kolega. Minął od tego rok a ja nadal go kocham i jest dla mnie najważniejszy. Dzisiaj gdy np wychodzilam ze szkoly to widzialam ja sie na mnie patrzy. Gdy odeszlam dalej i sie odwrocilam dalej sie patrzyl. Na kazdej przerwie nasze spojrzenia sie spotykaly. Nw czy to cos oznacza ale.. Wiele razy myslalam ze on mnie nie lubi. Jakos tak dziwnie sie przy mnie zachowuje. Gdy jest dalej to jest ok ale gdy koło mnie przechodzi i nawed nie spojrzy tylko spuszcza glowe na dół. Dziwne ( Naprawde go kocham i niewiem co robic. Zagadac do niego napewno nie zagadam bo boje sie odrzucenia. Zostalo nam tylko 9 miesiecy w tej samej szkole. Potem ja ide do innej a on jeszcze rok zostaje (( boje sie konca roku i tego rozstania. Nw jak to przezyje. Zalamie sie. Jest on moja najwazniejsza osoba w zyciu. Jak o tym mysle to mi sie plakac chce.... Pomuzcie blagammm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować