Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tringol

Skoro wuk jest tak dobrze to czemu macie nadal osobne kurki na wode w lazience

Polecane posty

Gość tringol

no slucham, mowicie ze pl jest zacofana a mamy normalne krany , i jeszcze w uk okra sa otwierane na zewnatrz smiech na sali, ciekawe jak je umyjesz hahahaha

Gość gość
Ej no Nie przesadzaj. W.nowych domach już są normalne. Swoją drogą.... Niech ktoś mi wyjaśni czemu tak jest? Słyszałam, że to ze względów ekonomicznych?

Gość gość
w nowych domach moze i sa ale kogo na nie stac, na pewni nie parobkow co tyraja fizycznie za 9 pounds na godzine

Gość gość
Ty glabie kapusciany , pytasz sie po co okna sie otwieraja na zzewnatrz? a po to , aby deszcz nie napadal do srodka . Na wyspach jest inny klimat niz w pl.Co za debil. A dlaczego w pl jescze niektorzy maja piece kaflowe?

Gość gość
Ja mam nowoczesne krany ..w moim domku.

Gość gość
co z tego że są osobne krany - za to pensje są 5 razy wyższe!

Gość tringol
no i co z tego wiesniaku ze pensje masz 5 razy wyzsze skoro na wynajmnie zaplacisz kilka razy wiecej niz w pl i bedziesz miec tylko pokoj , w pl wynajmiesz mieszkanie i masz wlasne wejscie do niego a nie jak w uk ze mieszkasz na jednej kupie i wspolnej kuchni heheh.......

Gość gość
Ja mam jeden kran do ciepłej i zimnej wody i podwójne szyby w oknach otwieranych do środka. tylko drzwi balkonowe otwierają się na zewnątrz, ale w Polsce balkonu nie mialam więc nie wiem, jak tam się otwierają :P I w "moim" ok 6-letnim bloku jest winda. Ja nie zarabiam 9 funtów na godzinę lecz 7,75. za to mój mąż zarabia 9,50. i naprawdę nieźle się nam wiedzie (Szkocja).

Gość gość
No to sie dowiedzialam ... nowoczesne krany gwarantuja szczescie i dobrobty a osobne krany skazuja na nedze i zacofanie ;) I dowiezialam sie tez ze w UK nie mozna wynajac nic innego poza pokojem.... az strach pomyslec w jakiej niewiedzy do tej pory zylam :D

Gość gość
A ty jak przez te 5 lat wegetacji się tam Myles gownojadzie ?

Gość tringol
gość dziś na wynajecie czegos wiecej niz pokoju cie nie stac szmato za 9funtow na godzine bo tyle polaczki zarabiacie, ja siedze w PL u siebie na cieplym niezgzrybionym mieszkanku a wy u landlorda cale zycie na pasku hahahahaha

Gość gość
To już nie w domu tylko w mieszkanku szmaciarzu ??? Wyobraź dobie że ją zagrzybionego mieszkania nie mam a ty bohaterem narodowym chyba zostaniesz bo w takich warunkach , do tego dwa kurki to kurde nic tylko do PIS u lec