Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletka w sobotni poranek

Czy ona robi to czego się domyślam czy tylko ja mam zbyt bujną wyobraźnię?

Polecane posty

@ gość dziś a niechże sobie dziewczyna ulży, ty się nie masturbujesz? x Owszem ale - robię to w samotności gdy nikt nie widzi - na pewno nie używam w tym celu poduszki. Nie wiem jak można obślinić ci/pą poduszkę a potem na takiej mokrej położyć z powrotem głowę. Swoją drogą muszę kiedyś sprawdzić jak wygląda jej poszewka po takim ekscesie. Wciąż mam nadzieję, że moje obawy okażą się płonne i ona nic nie robi podejrzanego nocami.

Gość gość
W snach. Przecież poducha to chyba rok by jej dojście zajęło... Wyobraźnia cie bardzo bardzo ponosi.. Może jak nie mozesz zasnąć pij herbatki przed snem? I tak szczerze to chyba głównemu chleb na myśli

@ gość dziś Pozycja która opisujesz jest dziwna i raczej niewygodna do macanka więc odpuścić sobie. Czasem ludzie tak śpią, czasem wydają dziwne dźwięki. Koleżanka mietoliła jezyk przez sen, tez się masturbuje? Wyobraźnia cie ponosi i wychodzisz na śmieszną. x Nie wiem czy dobrze zrozumiałaś jak ona leży. To co ona wyprawia to nie jest takie tradycyjne macanie po ci/pie. Ona kładzie się na bok, bierze poduszkę i wkłada pod kołdrę między swoje uda. Potem zaczyna uciekać tę poduszkę udami. Kiedyś z ciekawości sprawdziłam czy to cokolwiek daje, czy taka poduszka w ogóle wywołuje jakiejś reakcje i była zaskoczona. Kiedy się ściśnie taką poduszkę powstaje przyjemny ucisk na ci/pę. Jestem przekonana po tym eksperymencie, że jak najbardziej jest możliwe masturbowanie się w ten sposób. Jak nie wierzysz to sama sprawdź. Będziesz zaskoczona doznaniami. Ja byłam.

Gość gość
Idz wymysl zboku coś innego. Naprawdę. Ciągle te same teksty są nudne. Może trzeba się pouczyć na poniedziałek? Albo posprzątać?

Gość gość
Jeśli ona daje sobie tą poduszkę między kolana i to od razu jak kładzie się spać - to na pewno znaczy że jej tak wygodnie spać i nic to nie znaczy. Ale jeśli (tak przynajmniej zrozumiałam) ona bierze tą poduchę cichcem jak myśli że już śpisz i daje między uda + te ruchy o których piszesz to bardzo możliwe że masz rację. A ona potem śpi z tą poduchą między nogami do rana? Też by mnie wkurzało i obrzydzało jakby przy mnie ktoś się masturbował :o

Tak właśnie tak. Ona tę poduszkę bierze jak myśli, że ja już śpię. Dlatego taka była wczoraj zaskoczona i zmieszana gdy nagle uniosłam głowę i spytałam czemu bierze poduszkę między nogi. Jednak po wszystkim wyjmuje stamtąd poduszkę i nie brzydząc się kładzie na niej głowę i spić NA PODUSZCE.

Gość gość
Wioletka w sobotni poranek dziś Swoją drogą muszę kiedyś sprawdzić jak wygląda jej poszewka po takim ekscesie. Wciąż mam nadzieję, że moje obawy okażą się płonne i ona nic nie robi podejrzanego nocami. G... prawda! Masz wielką nadzieję, że ona właśnie to robi bo będziesz mieć powód do ekcytowania się tym w necie i z koleżankami. Typowa plotkara z ciebie.

Gość gość
Nie żałuj koleżance. To jest przecież bardzo przyjemne :)

@ gość dziś Wioletka w sobotni poranek dziś Swoją drogą muszę kiedyś sprawdzić jak wygląda jej poszewka po takim ekscesie. Wciąż mam nadzieję, że moje obawy okażą się płonne i ona nic nie robi podejrzanego nocami. G... prawda! Masz wielką nadzieję, że ona właśnie to robi bo będziesz mieć powód do ekcytowania się tym w necie i z koleżankami. Typowa plotkara z ciebie. x O przepraszam. Nigdy na nikogo nie plotkowałam. A poszewkę jak się uda to sprawdzę już niebawem. Przepraszam bardzo ale mam prawo spać spokojnie a nie myśleć czy nie mieszkam z jakąś masturbującą się lesbą. Wiecie co mi przyszło do głowy? Że ona specjalnie robi to w mojej obecności. Niby cicho, niby tak bym nie zauważyła a w rzeczywistości może liczy bym właśnie zauważyła a cała ta cichość to zmyłka. Jakoś trudno mi uwierzyć, że można masturbować się 2 metry od drugiej dziewczyny tak zupełnie bezinteresownie. Ona coś kombinuje. Do takiego wniosku dziś doszłam. Bezczelna lesba!

Gość gość
Nie wiesz czy lesbijka czy nie lesbijka bo nie czytasz jej w myślach i nie masz pewności że fantazjuje o tobie.

Gość gość
Przyznaj się, w głębi duszy marzysz o tym by o tobie fantazjowała ;-) Nie masz pewności, tylko podejrzewasz, bez podstaw zresztą, a jarasz się tym bardziej niż kobiety hetero przystojniakami z dobrym wyposażeniem ;-) Sama jesteś lesbijką a twój temat to taka próba generalna przed coming outem, prawda? ;-)

Gość gość
Mjak chcesz byc pewna to wąchaj tego jaśka może yebie cipą, a dla pewności wyliż jasiek

Gość gość
Najbardziej prawdopodobne: Prowokacja Także możliwe: Osoba skrajnie upierdliwa, znamy takie. Temat nieważny. Czy masturbacja poduszką. Użycie nie swojego kubeczka. Powieszenie kurtki na MOIM! wieszaku. OBOJĘTNIE! Może gadać, pisać godzinami i dniami upierdliwie. "Bo to ja mam rację!". Jak buldog, który wbił zęby w dupsko i nie popuści. Niestety wiem, że tym wpisem przedłużam jej ględzenie, bo musi minąć kilka godzin ciszy, aby wreszcie i ona zamilkła. Zupełnie nieprawdopodobne: Osoba normalna psychicznie mająca PRAWDZIWE problemy z dokuczaniem przez kogoś innego.

Gość gość
oczywiście, że to prowo w wykonaniu PROWOKATORA :D

Gość gość
Szkoda życia na prowokacje. Lepiej sobie poużywać. Ja bym się dołączyła :)

Gość gość
To się dołączaj, jak masz do czego.

Gość gość
13:13 Nie cfaniakuj.

Gość gość
wczoraj @ gość dziś w takim razie brawo bo w ten czy inny sposob zmuszasz ludzi do myslenia moze czasami nawet nad istotnymi problemiami usmiech.gif 10/10 dalam sie wkrecic. pozdro! x Uwielbiam jak moje prowa są oceniane 10/10 smiech.gif PROWOKATOR PS. A tu jest moje kolejne prowo, które aktualnie rozgrywam na dziale erotycznym. Niestety, tam mnie już rozpoznają i niektórzy od razu wyczuli, że to ja. http://f.kafeteria.pl/temat/f8/czy-ona-robi-t o-czego-sie-domyslam-czy-tylko-ja-mam-zbyt-bujna-wyobraznie- p_6352696

Gość gość
13:17, nie cfaniakuj