Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lubią zadziorne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

czy jednak wolą takie delikatne nieśmiałe mimozy? a może właśnie zadziorne, z jajem, takie z którymi można konie kraść i śmiac się z głupich zartów?

Gość gość
Nie lubią zadziornych. Na początku tak, a później to irytuje. Pomiędzy mimozą i chłopczycą też są kobiety, wiesz o tym? Mimozy w sumie będą mieć większe branie, bo są kobiece.

Gość gość
Jeśli facet jest słabszy psychicznie, to z czasem ta zadziorna może dostać w mordę. Znam taki przypadek i nie dziwię się facetowi.

Gość gość
Zadziorne z poczuciem humoru tak - wulgarne NIE

Gość prawictwo pospolite 151
ja najbardziej lubie ostre , ale kulturalne i otwarte bo często jest tak ze te ostre nie mają kultury Ostra to taka , która zna męskie potrzeby i jest w stanie im sprostać

wesdług mnie dziewczyna musi mieć pazur . To kręci ale nie lubie prostaczek , czy intrygantek więc zawęża to liste potencjalnych kandydatek na dziewczyny dla mnie Ale jak ma pazur i nie jest jakąś walniętą zolżą to dla mnie jest ideałem ..

Dodam , że zadna z kobiet która była w Warsaw Shore nie jest dobrą kandydatką na dziewczynę .. Niby miały pazur , ale zachowywały sie jak na moje wymagania zbyt prostacko i za dużo przeklinały

nie lubie też takich ułożonych sztywnych grzecznych panienek jak Katarzyna Cichopek , ktore są aseksualne według mnie i nie potrafią nakręcić faceta

Gość gość
Taka zadziora porwała moje serce.