Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćbla

Rozum czy serce? Czy wakacyjna milosc moze trwac?

Polecane posty

Gość gośćbla

Zacznę od tego ze mam 21 lat a on 26. Podczas tego lata byłam au pair we Francji i spędziłam tam 2 miesiące. Poznałam wieku ciekawych ludzi i pośród nich JEGO. Byłam oczywiście świadoma że to wakacyjna miłość, ale mimo tego bardzo się zaangażowałam i myślę że ze wzajemnością. Pożegnanie było straszne, nawet on miał łzy w oczach. Od miesiąca jestem w Polsce i raz jest lepiej a raz jest gorzej. Odkąd wróciłam staramy sie jak najczęściej rozmawiać na skypie i są to rozmowy po 3 godziny. Planujemy jego wizyte w Polsce, moj przyjazd do niego, nawet wspólną przyszłość. Cały czas opowiada jaka to jestem piękna itd. ale myślę że tacy są porostu francuzi. Około 2 tygodnie temu miałam kryzys i chciałam to skończyć, powiedziałam co mi leży na sercu ( chodziło o to że od czwartku do niedzieli nie mieliśmy praktycznie żadnego kontaktu). On powiedział że nie chce i obiecał poprawe, no i do wczoraj wszystko było ok. Ja dostane przez ten zwiazek świra..cały czas staram się go kontrolować, myślę o tym czy z kimś nie sypia, mogłabym oglądać jego profil na fb milion razy ! Wczoraj był piątek więc pewnie wyszedł gdzieś na impreze , rano napisałam mu wiadomość lecz on nie odpisał. Po powrocie z pracy czekałam na niego na fb. Pojawił się na fejsie koło 5 nad ranem i dodał do znajomych jakąś lalunie. Od tej pory dostaje świra, to sie juz chyba przeradza w jakąś chorobliwą zazdrość, nie wiem.. Po prostu nie chce być oszukiwana, boje się tego. Nie mam do niego zaufania ( tak jak on podobno do mnie- tez mowi ze jest zazdrosny, ale na pewno nie tak jak ja ;>) Co o tym wszystkim myslicie? Czy to ja szukam na siłe problemów? Nie odezwał się jeden dzien, to nie znaczy ze mu nie zalezy, albo że mnie zdradza. Ale ta dziewczyna ( nie była francuską! ).. już tworzą mi sie w głowie scenariusze że poznał ją na imprezie i została u niego na noc. Niech mi ktoś przemówi do rozsądku bo zaczynam mieć dosyć samej siebie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować