Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka133

muszę się rozstać z facetem, jak to przeżyć??

Polecane posty

Gość olka133

jestem z facetem, ktorego kocham. niestety on zupelnie nie nadaje sie na partnera zyciowego. Jest wybuchowy, wrecz agresywny, niemal codziennie wszczyna awantury o blahostki. Nie chce rozmawiac o problemach, kazda proba rozmowy spotyka sie z tzw. sciana. cale dnie spedza na graniu w gry komputerowe. Duzo pije. jest strasznie leniwy, nie sprzata po sobie, zostawia swoje ciuchy rozrzucone po calym mieszkaniu... Poza tym jest inteligentnym czlowiekiem, i momentami bardzo czulym i kochajacym, ale powyzsze cechy nuniemozliwiaja normalne zycie z nim. ciezko z nim funkcjonowac. rozmawialam wielokrotnie, nie pomaga. podjelam decyzje o rozstaniu. ale wiem, ze mimo wszystko bardzo mnie to bedzie bolalo. czy ktos ma jakies psrawdzone rady jak to sobie ulatwic???

Gość gość
moze daj mu jeszcze jedna szanse?

Gość gość
normalnie ,urywsz kontakt , przestajesz o nim myslec bo on tylko w twojej glowie jest cos wart .

Gość gość
potraktuj to jak wyrzucenie wora śmierdzących śmieci ze swojego życia

Gość gość
wyrzucenie wora smieci ... dobre okreslenie :D

Gość gość
facet jest toksyczny i trzeba zerwac relacje szybkim cieciem! inaczej wkonczysz sie i gosc pociagnie Cie w dol.

Gość mądragłowa
hahah się odezwali pseudopomagacze jak sama piszesz że facet jest wartościowy i Cię kocha to uważam, że jest o co powalczyć - skąd wiesz jaki będzie następny? na początku zawsze jest fajnie a później pokazują ludzie swe prawdziwe oblicze ja bym proponowała zapisać go do psychologa i dać mu czas na poprawę jeśli ma jakieś problemy psychiczne (agresja - na pewno jest czymś spowodowana i można to ujarzmić) na spokojnie spisać wszystkie rzeczy na kartce które Cię w nim drażnią i mu je dokładnie przedstawić, dać czas na poprawę i obserwować czy są jakieś potępy. Jeżeli Ciebie kocha - na pewno da z siebie wszystko.

Gość gość
Oj żeby każda kobieta miała takie mądre myślenie:) Gratuluję już samej decyzji. Wiadomo jak człowiek zaangażuje się uczuciowo rozstanie boli, ale dasz radę:) dużo siły życzę

Gość gość
Normalnie. Mowisz, ze masz innego i juz go nie kochasz. Pakujesz sie i sie wyprowadzasz

Gość olka133
madraglowo: moja decyzja jest przemyslana. staralam sie go namowic na psychologa, terapie. rozmawialam z nim wielokrotnie. bez pretensji, konstruktywnie. rozmowy oprocz chwilowej skruchy nie przynosza rezultatow. do psychologa nie pojdzie. co z tego, ze go kocham. moze on mnie tez kocha. ale ten zwiazek jest toksyczny. sama go nie naprawie. do tanga trzeba dwojga. prosilam o rady jak ulatwic sobie to rozstanie.