Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałyście w drugiej ciąży objawy całkowicie inne niż w pierwszej ?

Polecane posty

Gość gość

Mam za sobą już pierwsza ciążę . W sumie wszystko książkowo , na początku bóle brzucha , potem mdłości i wymioty od rana , brak okresu , senność , wredna byłam i co rusz myślałam , że mąż mnie zdradza , testy w dniu spodziewanej @ pozytywne ale kreseczka słabo widoczna. Teraz miałam parę ryzykownych sytuacji i podejrzewam , żę mogę być w ciąży . Okres po porodzie bardzo nieregularny już 1,5 miesiąca nic . Jakieś 2 tyg temu ból jak na @ , ból piersi dosyć silny ale już przeszło , nabrzmiałe są , mdłości 2 razy w nocy i dziś od rana troche mnie mdliło i zle się czułam , testy negatywne a w czwartek dopiero do lekarza . Mam zaparcia tak okropne , ciśnie mnie na klopa ale nie mogę zrobić od 2 dni :-(

Gość gość
Dla mnie druga ciąża jest zupełnie inna - jakaś taka ciężka, pierwsza zupełnie bezproblemowa. Miałam podobnie z obecną ciążą opóznienie ciąży względem ostatniej miesiączki prawie 2 tyg - przesunięcie owulacji... tez pierwszy test negatywny, kolejny już bez watpliwości...

Gość gość
To ja autorka , mam za sobą już 3 testy wszystkie negatywne , w odstępie kilku dni .

Gość gość
nie, było identycznie

Gość gość
takie same miałam w obu ciążach.

Gość gość
Ja dwie ciążę zupełnie inne. W pierwszej jakoś normalnie funkcjonowałam a teraz w drugiej na szczescie już połowa od poczatku lecialam na pysk dosłownie! Do 14 tc jak miałam wstać i gdzieś iść to po 5 min słabo mi się robiło i musiałam usiąść bo lecialam. Nie wspomnę o wymiotach. W pierwszej chodziłam jeździłam na wycieczki a w tej modliłam się o koniec.

Gość gość
tak - 2 ciąże zupełnie różne pierwsza upłynęła mi pod znakiem obrzęków druga - zero obrzęków mimo ogromnych upałów w końcówce ciąży, za to bezsenność i zgaga