Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dożywocie i praceprzymusowe dla zwyrodnialców którzy dręczą i zabijają zwierzęta

Polecane posty

Gość gość
Ja zdecydowanie.

Gość gość
W Polsce nigdy to nie wejdzie jeszcze się zwyrodnialców po główce pogłaska .... taka prawda...

Gość gość
Należałoby z nimi postąpić metodą "oko za oko, ząb za ząb" czyli zrobić im to samo, podręczyć ich tak samo, myślę, że to byłoby nawet zabawne

Gość gość
To nie ma sensu,żeby żarli i byczyli się w więzieniach,są przepełnione.Lepiej dotkliwe kary finansowe na rzecz pomocy zwierzętom,dożywotni zakaz posiadania i zbliżania się do jakiegokolwiek zwierzęcia i pokazać zakazany ryj w mediach,niech się wstydzi.Oglądałam Animal Planet,policja dla zwierząt w USA i w RPA i tam sobie radzą z takimi,nie to co u nas:-(:-(:-(

Gość gość
zgadzam się, a ponadto to samo dla: g****icieli pedofili i ludzi, wandali, którzy za 10 zł biją człwoieka aż ten resztę zycia spędzi na wózku, bo widziałam taka historię w Uwadze- kolesie pobili swojego rówieśnika do utraty zdrowia- całkowity paraliz ciężka przemoc wobec kogokolwiek z ch/u/j/a powodu powinna byc karana bezlitośnie, bo c/h/u/je po dobroci nie pojma co zrobili NIGDY

Gość gość
Ja tez jestem za