Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak mało jest dziewic po 20 roku życia?

Polecane posty

Gość gość

właśnie dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
Dlatego, że seks jest naturalny, że kobietom się chce, a jak którymś się nie chcę jakoś szczególnie to ich faceci są w rozpaczy, a nie wypada zadawać cierpień swemu ukochanemu.

Gość gość
nie szanuja sie powinny sie z tym wstrzymać jak najdłużej

Gość gość
To prawda, po 20 r.ż. mało kto jest dziewicą. Świadczy o tym choćby reakcja pani ginekolog, u której byłam kilka lat temu mając 22 lata. Gdy powiedziałam jej ile mam lat, odniosłam wrażenie, że założyła z góry, że już współżyłam więc powiedziałam że nie współżyłam. Lekarka do mnie, z naprawdę DUŻYM zdziwieniem: "ale... w ogóle? nigdy??? no i co teraz, jak ja mam panią zbadać???" Jak widać dziewictwo u dziewczyny nawet niewiele przekraczającej 20-stkę to coś... niesamowitego.

Gość gość
bo sex jest za/jebi/sty a ty zalosny prawiku tego nie rozumiesz i jeszcze dlugo nie zrozumiesz

Gość gość
2:16 chwalisz sie czy zalisz? Po chuy piszesz nie na temat? Oklaskow oczekujesz czy kloca na ryj?

Gość gość
pissssdy niemyte musza byc przebolcowane a sery spod napleta wytrzepane w ci/psku

Gość gość
dlatego żeby tacy jak ty zadawali takie pytania.

Gość gość
02:23 a ty po jaką chol*re piszesz nie na temat?? Bo gnojenie kogoś nie jest odpowiedzią na pytanie zawarte w temacie! no nie moge, przyganiał kocioł garnkowi!!!!

Gość gość
bo sex jest za/j**i/sty a ty zalosny prawiku tego nie rozumiesz i jeszcze dlugo nie zrozumie Cześć słabsza genetycznie puszczalska szeroka dupo

Gość gość
a po co być dziewicą, jeśli ciało się domaga? jeśli ktoś mi tu zacznie chrzanić o szacunku, to go wyśmieję. miejcie szacunek dla waszych neuronów w mózgu i zacznijcie ich używać.