Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pobilam się z tesciem

Polecane posty

Gość gość

Powiedział ze jestem za biedna dla ich rodziny i moje dziecko jest takie samo beznadziejne jak ja dałam mu w twarz a on mi oddał. Mąż jest oburzony że uderzylam jego ojca.

Gość gość
Patologiczna jesteś no i jak jesteś nierobem żyjesz na koszt męża to nie dziwie się teściom, ze chcieliby kogoś lepszego. Tez byłabym oburzona gdyby mój partner podniósł reke na moich rodziców. To może doprowadzić do rozwodu.

Gość gość
Ciesz się że ci kręg.nie złamał bo zasługujesz patologio na to

Gość gość
Kobieto zyjesz w kraju gdzie popiera sie tyranow i chamow. Trzeba było wyjechac z kraju a nie zenic sie z Polakiem, ktory czesto jest mamisynkiem. Ja radze ci uciekaj jak najdalej. Polska to kraj dla masochistek...

Gość gość
Niezla rodzinka, tesc cham, maz mamisynek. Ja bym z takim g/n/ojem, ktory swoja rodzine daje obrazac sie rozstala.

Gość gość
Ha ha ha gosciu z 18.07 powiedz to tej z sasiedniego topiku ktora sobie zrobila dziecko z angolem. Tam gentelman ja dobrze traktuje

Gość gość
Niestety są chamy na świecie :(

Gość gość
każdy obrażony ma prawo bronic swojej godności,obraził cie to dostał w chamski pysk,patologiczna rodzinka meza ,nie widuj się w ogole z tym pseudo teściem,po co

Gość gość
No ja bym mu też po chamsku odpowiedziała, ale za rękoczyny bym się nie brała. Masz szczęście, że ci krzywdy nie zrobił.

Gość gość
no wiesz na starszego od siebie podniosłaś ręke to wstyd i hańba nawet pyskować nie wolno, masz się słuchać starszych zawsze prawde mówią i tak robić jak mówią brak szacunku normalnie dobrze mąż mówi na KOLANACH teścia masz przepraszać i czołem mu bić oraz po rękach całować że prawde ci mówi i masz się do niej stosować

Gość gość
Jak jest głupia baba to i daje sonie angolowi nasrac na łeb. W UK jeden telefon i facet leci w kajdankach, a w polsce moze cie zakatowac i nikt nie reaguje...

Gość gość
To ja autorka tematu założyłam go wczoraj jak i normalny temat w ktorym potrzebowałam normalnej porady. Na ta prowokacje odrazu pojawiły się odpowiedzi natomiast na normalny temat nawet jednej. Jakie wy jesteście dziwne kobiety.