Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLKA ZGWAŁCONA przez MUZUŁMANÓW w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
Wiecie, że większość państw unii podziwia Orbana? Więc czemu nasza tv robi z niego oszołoma faszystę? Czy to znaczy, że skoro na ******arodowy i Korwina też plują to oni są jak Orban mężami stanu? Co myślicie o tym?

Gość jestem gość
Codziennie jacyś zboczeńcy gwałcą kobiety. Ciekawe,że tym rasistom którzy zakładają takie tematy to nie przeszkadza. Sami pewnie też to robią. Ciekawe, że żaden z tych rasistów nie zauważył jak księża gwałcą dzieci. Czy jakbyście to zauważyli bylibyście przeciwko kościołowi?

Gość Hrabinaa
Macie link do artykułu (usuńcie pierwsze trzy dwójki) 222http://www.fronda.pl/blogi/prawda-o-nobliscie/smierc-u-polski-wrot,43396.html widziałam również wpisy na blogach, także jest to potwierdzona informacja. Wkurza mnie, że wszystkie pro-slamskie osoby tuszują straszliwe okrucieństwa, jakich dopuszczają się te nieroby. MUZUŁMANIE TO PODLUDZIE! BEZ POSZANOWANIA PRAW, ZASAD, REGUŁ PANUJĄCYCH W DANYM PAŃSTWIE!!! Liczy się tylko srallah i prawa islamu. Pamiętajcie: ISLAM TO NIE RELIGIA!!! TO TOTALITARNY, FASZYSTWOWSKI, PODŻEGAJĄCY SYSTEM POLITYCZNY!!!! Nie dajcie się oszukać, bo oni nie szanują naszych praw, tym bardziej nie szanują praw kobiet! Won z mojej ziemi! Dlaczego NIELEGALNI mogą legalnie pozostawać w moim kraju?!!! Jakim prawem?!!! Deportować to bydło natychmiast!!!!