Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK jest juz zalana polakami, teraz warto zostac w PL bo jest coraz lepiej

Polecane posty

Gość gość

piekne domy sie budują, płaca coraz wyzsza i wyjezdzaja tylko nieudacznicy co nie potrafia sie na rozmowie kwalifikacyjnej zaprezentować w polsce......

Gość gość
jak jestes nieudacznikiem to zarabiasz 230f na miesiac, ja z mezem mamy dobra prace i zarabiamy w polsce znacznie wicej nieudaczniku i jestesmy u siebie w kraju a nie z ciapatymi

Gość gość
ludzie ktorzy twierdza ze istnieje tylko polska sa p**********i

Gość gość
Może i dobrze zarabiasz, jesteś zaradna, mialas szczescie w zyciu, ale jako człowiek jestes zwykłą chamka ze wsi, prostaczką, która nie pojmuje że nie każdy ma szczescie w życiu i różnie sie czasem układa. I uwazaj chamicho bo fortuna kolem sie toczy. .. więc trochę pokory szmato co wyżej sra niz doope ma

Gość gość
siedzcie sobie w pl, w uk wystarczajaco polakow :D zdecydowanie. za duzo ludzi co wioche robia naszej nacji :D a praca? jest. lepsze zycie? jest. ale siedzcie sobie w pl. bo za duzo nas w uk :D

Gość gość
Ciekawie gdzie ty widzisz wyzsze zarobki?? Prezentacja na rozmowie kwalifikacyjnej? Wyslalabym ci moje CV , miam dobry zawod, na rozmowach wypadam extra, ale chrzanie takie gowniane zarobki poczekaj az PIS dojdzie do wladzy to uciekniesz z tego kraju , haha

Gość gość
Cameron zapowiedzial zabranie taxow dla pracujacych, wiec jak ktos pracuje za minimalna albo troche wiecej to bedzie bez nich zdychal z glodu. Zaczna sie powroty do PL.

Gość BylyEmigrant
Ludzie szczerze napiszę że anglia skończyla sie jakies 5 lat temu.Wyjechalem w 2001 po wojsku do brata i od razu na drugi dzien poszedlem do pracy i nie znalem wogole j.angielskiego.Polakow na ulicach i w fabrykach oraz urzedach publicznych bardzo malo.Funt stal dobrze,wynajem mieszkania byl polowe tego co teraz wraz z mediami.Jak to sie mowi kasa sie zgadzala.A co mamy teraz? Funt slaby,drożyzna na każdym kroku obojetnie czy to żarcie,wynajem czy usluga.Rynek pracy nasycony w kazdej mozliwej branzy! Fabryki pelne polakow i tylko dzieki temu ze jest rotacja pracownikow /nie kazdemu chce sie ciezko harowac/ to przyjma kogos na jego miejsce,niektorzy popracuja 3 dni lub tydzien do pierwszej wyplaty i sie zwalniaja albo ich wywalają.W urzedach kociokwik,na ulicach patologia,pijanstwo,wandalizm i żebractwo a bezdomnych jest od cholery /kiedys tylu nie bylo/ Polakow jest po prostu za duzo w uk i anglicy nas nie lubia a niektorzy nienawidza bardziej niz ciapatych! Polacy czesto robia awantury w klubach i na ulicach oraz popelniaja przestepstwa a w wiezieniach siedzi wielu polskich obywateli.Ja juz wyjechalem z uk i na pewno tam nie pojade bo na domek na wsi zarobilem a prace w Polsce mam za dobra kase bo mam doswiadczenie z uk.

Gość gość
Ubaw po pachy :)

Gość gość
Cała prawda o UK. Tam juz siedzą prawdziwe życiowe niemoty. Ja juz trzy miechy w PL. Prace znalazłem po dwóch dniach, zona po tygodniu. Mamy na trzyosobowa rodzine 5 tys. To sa porządne pieniadze w PL, bo ceny sa trzykrotnie niższe. Dobrze ze to bydło tam siedzi. W PL ich nie potrzebujemy.

Gość gość
Do były emigrant z 22:50. Szczera prawda.

Gość gość
Już niedługo wyjeżdżam do UK więc wszystko sprawdzę hihihi ;)

Gość gość
Nic nie jest lepiej.polska to kraj zawistnych nieudaczników przekonanych o swojej wyjątkowości.a tak naprawdę w Europie uważają nas za trzeci świat.czekajcie, niech PIS zacznie rządzić to wogole będziecie mieli p********e

Gość gość
Wszędzie są zawistni ludzie nie tylko w Polsce a dopiero te rudzielce angole to są fałszywi bardziej niż niemcy czy jakikolwiek inny naród.

Gość gość
Ale są tolerancyjny a wy macie tak w głowie nasrsne że ludzie z Bliskiego Wschodu to terroryści i samo xlo.katolicy od siedmiu boleści .wiadomo że uchodźcy maja e d**e Polskę i te biedę , s wy wystaeiliscue już sobie świadectwo.holota

Gość gość
Polska jest piekna poki zdrowie nie siadzie, a potem jest placz. Trzy miesiace bez pracy i ladujesz na ulicy bez zadnej pomocy...

Gość gość
Dokładnie .moja msma źle się czuje od długiego czasu ale ma tomografię wykonać za rok wg NFZ.. Dalam jej kasę by poszła prywatnie.w tym samym szpitalu okres oczekiwania wynosi miesiąc.ręce opadają. Poza tym są piękniejsze kraje

Gość gość
To zrob eutanazje matce

Gość gość
siedzcie sobie w pl, w uk wystarczajaco polakow smiech.gif zdecydowanie. za duzo ludzi co wioche robia naszej nacji smiech.gif a praca? jest. lepsze zycie? jest. ale siedzcie sobie w pl. bo za duzo nas w uk smiech.gif Mam takie samo zdanie. Niech nieuki i ci, ktorzy umieja tylko po polsku (i to slabo) siedza w polsce. :D

Gość gość
Ch/uj mnie wasze gowniane zdanie interesuje :D