Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naziir

Chcę się zabić!!! Nie chcę żyć!!!!!!!

Polecane posty

Gość naziir

Chcę to zrobić! Dlaczego? Mam dość!!! Z żoną separacja,problemy finansowe, potem żona miała kochanka, na moich oczach i dzieci robili to!... Potem wielki powrót... A żona mnie traktuję jak szmatę; dla niej wszystko jestem w stanie zrobić; kocham ją nad życie; wszystko jej wybaczyłem; a ona traktuje mnie jako ''dostawce wypłaty'', i nic poza tym... Nie ma naszego związku, jestem palantem dla niej... Rozmowy nie pomogły... Mam dość już... Nie wytrzymuje już!....

Gość gość
Dlaczego sie z nią nie rozstajesz, po covw ogóle wracales do niej? Po zdradzie juz niczego nie da się naprawić. Zamknij ten rozdział, sa inne kobiety. Wiem, ze to nie jest takie latwe, zapomnieć, znaleźć inna. Ale z czasem ulozysz sobie życie na nowo. Wyjdź gdzies, zabaw się. Z czasem będzie latwiej

Gość Arecki446
sam powiedziałeś ... Jestem palantem. - może czas pomyśleć nad tym związkiem? Jeśli niema miłości to niema niczego. Musisz jednak wybrać. Skończyć ze sobą, zrezygnować, zostawić na pastwę losu dzieci?. Czy być facetem z jajami i p*****lnąć pięścią w stół i pokazać kto ma jaja. A życie znam. Uwież mi.

Gość gość
Arecki trafiłem w samo sedno!

Musisz poszukać pięknej, mądrej kobiety i zagrać tej puszczalskiej na nosie! Najlepsze rozwiązanie. Znam też kogoś takiego co się tak męczy dla dzieci, na dłuższą metę to nie ma sensu, tego typu kobiety nie zmieniają się.

Gość Daniel 25
Chłopie , nic ci innego nie pozostało , jak danie sobie z nią spokój , domyślam się , że nie jest to łatwe , ale nie masz już wyjścia .

Gość gość
zdradziła raz, zdradzi kolejny i kolejny bo ma frajera w twojej postaci

Gość gość
to zła kobieta :-) poszukaj zapomnienia w milszych ramionach ,odegraj się bo zawsze będziesz się czuł gorszy od niej,najlepiej się zakochaj ,miłość rozjaśnia spojrzenie

Gość
daj spokój....:( ona nie jest tego warta! nie wiem ile masz lat, ale nigdy nie jest za pózno na rozpoczęcia życia od nowa! :) teraz wszystko wydaje ci się bezsensu, ale zobaczysz że to minie. :) nie chce pisać o kogo chodzi, ale znam faceta, który ma 40 lat- miał okropną żone, też go zdradzała itp. on bardzo ją kochał i wybaczał, mieli 2 dzieci. Ona w końcu i tak go zastawiła.2 lata po rozwodzie poznał kobietę- młodszą. Teraz mają dziecko, jego dzieci też bardzo ją polubili, przyjeżdżają na weekendy...życie nieraz naprawdę jest nieprzewidywalne. I nie warto go tracić dla takiej k***y. :)