Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

list od sasiada

Polecane posty

Gość gość

myslalam ze padne jak dzisiaj weszlam do mieszkania. dostalam esej na cala strone o tym ze chyba mnie pogielo i ze zabrania sie po 22 "stukania w sanitariaty", trzaskania drzwiami od prysznica i rozkrecania wody na full... ze biedny przeze mnie nie moze spac, ze zna sztuki walki i ze ma nadzieje ze zrozumialam..... najlepsze ze to facet 70 letni. i ja rozumiem gdybym w tej lazience napierdzielala lancuchami albo chociaz spiewala (niewiadomo co gorsze), ale z reka na sercu przyznaje sie tylko do 5 min prysznica i ew. siusiu po 22.... mysle ze to jeszcze nie koniec listow do mnie. a wy jakich macie sasiadow?

Gość Śpiąca Olcia
Hahahahahahah no to sie kochana musiałaś usmiac bo ja z twojego listu bardzo! Może znudzony życiem ten twój sąsiad albo to koński zalot haha!!! Ja mam za to wsc****a babkę nade mna.... jak ja spotykam to sama mi z kieszeni fajki wyjmuje, jak siedziałam na klatce i czekałam bo kluczy zapomniałam to postawiła mi siatki z zakupami przed moimi nogami żebym jej pomogła wnieść... jej dziecko się drze do 03:00 a ona chyba piepszy się na podłodze bo mi się sufit trzęsie i kot ucieka pod łóżko.... masakra...

Gość gość
moi sasiedzi to tez udani ludzie,obok nas jest waziutka dzialka a sasiad chodzi i patrzy gdzie kamien lezy i czy dobrze ziemie wysypujemy.

Gość gość
a w ciagu dnia na ta dzialke szambo wylewaja dziady jedne,albo ich kury po naszej dzialce chodza

Gość gość
ze zna sztuki walki i ze ma nadzieje ze zrozumialam..... najlepsze ze to facet 70 letni. X :D dobre

Gość gość
Nie widziałem ich, ale babka głośno jęczy

Gość gość
Odpisz mu że to nie ty tylko biedni uchodźcy ,których ci przydzielono i żeby się przyzwyczajal bo dla niego też zostaną skierowani ,ale jak zna sztuki walki to sobie z nimi poradzi ;)

Gość gość
hehehe,no to dziadek jak mlodzieniaszek...nistety czasami sie tacy popierdziele...cy zdarzaja

Gość gość
dobre to z uchodzcami :P

Gość Śpiąca Olcia
Hahahahahahah albo odpisz mu ze zrozumiałas i faktycznie jak zna sztuki walki to się boisz ze przeleci przez swój sufit i zawita u ciebie w łazience hahah, debil.. nie mógł zapukac i powiedzieć. .. przesądza facet... kap się dalej i włącz sobie radio bo milej się myje jak gra w tle muzyka:))))****

Gość Śpiąca Olcia
Hahahaahhaa