Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tesciowa zalozyla sobie FB stara wariatka

Polecane posty

Gość gość

73 lata i biega po mieszkaniu i robi sobie sama zdjecia Jednak niektorym na starosc odbija Zenujaca jest i ciekawe kogo ona na tym fejsie znajdzie jak 90% jej znajomych wacha kwiatki od korzenia tylko ona taka zywotna zaraza

Gość gość
a ciekawe czy ty dozyjesz takiego wieku co ona ? :o

Gość gość
dodaj ją do znajomych i napisz jej komcia pod słitaśną samojebką, w końcu to sens istnienia na FB :P

Gość gość
zamiast sie cieszyc ze tesciowa jeszcze na chodzie to jej dokuczasz,wstydz sie,ja bym chciala twoja tesciowa dodac do przyjaciol na FB.widac ze fajna kobieta

Gość gość
Czy ja takiego wieku dozyje?? A w zyciu!!!! Ona jeszcze bedzie fotki z mojego pogrzebu na swojego fejsa wrzucac , w koncu prababcia - jej matka konczy w lutym 100 lat! Zywotne zmije :o

Gość gość
Jak twoja teściowa ma 4, to ty tez stara musisz byc, a na kafe sie udzielasz. Do garow!!!!

Gość gość
Do jakich garow dziecko , nie wszystkie kobiety siedza w garach jak twoja styrana stara mam 30+

Gość gość
FB jest dla wszystkich raczej , podciepy 10 letnie maja więc i starsi ludzie też mają prawo

Gość gość
no to jak masz 30 + to jest duzo. Nie piszesz dokladnie ile wiec pewnie 39:D takie ograniczenia wiekowe narzucasz innym, to sama tez sie dostosuj.

Gość gość
A wszystko dlatego, że polscy emeryci żyją za długo. Naszym kosztem ma się rozumieć.

Gość gość
Do czego mam sie dostosowac ?? Nie mam 39 tylko 34 czy to duzo ? No z pewnoscia wiecej niz 20 ale mniej niz 50 Dla 18 latka to duzo dla 60 latka to nic

Gość gość
34 to juz powinnaś więcej oleju we łbie mieć. Ta kobieta nikomu krzywdy nie robi, jak jej zazdrościsz to sama sobie rób milion selfie i tyle. Nie masz prawa nikomu mówić, co "w ich wieku" wypada, pojmij to wreszcie.

Gość gość
W jej wieku to ludzie modla sie o kolejny dzien a nie fotki sobie do fb strzelaja

Gość gość
A wszystko dlatego, że polscy emeryci żyją za długo. Naszym kosztem ma się rozumieć." nie twoim kosztem gnoju,sami sobie uskładali przez lata pracy,nikt ich nie utrzymywał jak teraz,nie ustawiał,zasuwali ile wlezie i odprowadzali składki

Gość gość
Mam 34 lata i nie bawie sie w takie gowno jak fb i jestem dlatego w szoku ze taka starsza osoba sie w to pakuje . Nakladla fotek nie przemyslanych a pozniej caly obiad wisiala na moim mezu zeby jej pokasowal bo ona nie moze

Gość gość
No to se załóż! Bo widocznie jej zazdrościsz.

Gość gość
Nie wierze ze jestescie takimi idiotami i nie rozumiecie ze w pewnym wieku pewnych rzeczy nie wypada a robienie dziobkow przez 70 latke jest niesmaczne

Gość gość
to dobrze że teściowa jeszcze w formie. Śpieszy ci się do zmieniania jej pampersów?

Gość gość
Hahahahahaha "biega po mieszkaniu i sobie sama zdjęcia robi" - wyobraziłam to sobie :D

Gość gość
widocznie przeżywa swoją drugą młodość :) po za tym zawsze może sobie znaleźć nowych znajomych, na przykład Twoje koleżanki, które przychodzą do Ciebie na kawę, według mnie nie powinnaś jej zabraniać cieszyć się życiem, po za tym jest już w takim wieku, że chyba dokładnie wie czego chce, a jeśli umie się jeszcze posługiwać internetem i facebookiem to znaczy, że jest bardzo na czasie, a czasem jak przestaniecie zwracać uwagę na to co ona robi to może przestać bo nie będzie czuła zainteresowania :)

Gość gość
super kobieta :D a co myślisz, że 70-tka to już taka starość? są takie co w maratonach biegają i wyglądają o 10 lat młodziej niż pesel wskazuje dobrze, że teściowa lata po mieszkaniu z aparatem niżby miała siedzieć w poczekalni u lekarza widać ma dobre geny

Gość gość
Hahahahahaha "biega po mieszkaniu i sobie sama zdjęcia robi" - wyobraziłam to sobie smiech.gif x wyglada to tak ze biega z kąta w kąt chyba szuka dobrego swiatla , przystaje wyciaga przed siebie rece z ipadem i strzela foty ostatnio trzasnela sobie kilka z gory :o

Gość gość
I dobrze, że lata i foty strzela, lepsze to, niż miałaby latać do kościoła i zrzędzić... moja teściowa ledwo esemesy nauczyła się pisac na telefonie, a jest młodsza od twojej, podobnie moja mama... Malo jest starszych osób pozytywnie zakręconych, większość jest już jedną nogą na cmentarzu. Oddychają, jedzą, ale czy żyją...

Gość gość
Chciała to założyła

Gość gość
Musisz nie lubić teściowej:D

Gość gość
powiem tak - miloscia do niej nie palam ale zaby od razu nie lubic nieeeee, wk*****a mnie troche bo ma w piz...du kasy a sknera jakich malo

Gość gość
chcesz jej kasy? co ci do tego? ciesz się ze ona nie chce twojej, kobieta cieszy się zżyciem aty się wkurzasz, weź wrzuc na luz stereotyp starszej pani ci się skłócił z rzeczywistością? niech się bawi, niech się cieszy, zyje za swoje co cie tak boli> lepej zajmij się swoim dzieckiem i sprawdz na jakie strony ono wchodzi i co tam pokazuje

Gość gość
gość wczoraj ha ha ha,30+ to ci brakuje do 80-tki