Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny mój facet wczoraj oglądając ją zachwycał się tak ze serce mi pękło..

Polecane posty

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=wachjf4yynw chodzi o te sliczna laske co spiewa..jest piekna.. ogladalam wczoraj ten program i mój facet nagle ja zobaczyl i az przestal w laptopie sobie pisać i powiedzial:wow ,ale cudo...mój typ zdecydowanie. ja jestem blondynką o niebieskich oczach..masakra jak mnie za serce ścisnęlo..:( tez bylybyscie zazdrosne ???

Gość gość
Link nie działa, Sara Girgis?

Gość gość
NIE WCHODZA LINKI TUTAJ..CHODZI O SARE GIRGIS ..NA YOUTUBE ZOBACZCIE

Gość gość
ona jest brzydka więc jak brzydka musi być autorka

Gość gość
bez przesady ładna ale nie bogini:) a Ty zrób tak samo jak on, na jakiegos fajnego kolesia:DDD

Gość gość
oglądałam ten program wczoraj też i serio dziewczyna jest przepiękna.boje wszystkie miss świata na głowę.podobna ale ładniejsza od mili kunis. u mnie w domu ogladalam z rodziną i tez mama i tata mówili :"jaka sliczna dziewczyna".

Gość gość
weźcie nie róbcie sobie jaj z tej dziewczyny nie każdy musi być ładny ale takie wyśmiewanie w stylu ironii jest zwyczajnie podłe

Gość gość
Autorko problem chyba tkwi w tobie. Masz kompleksy i boisz sie ze facet cie zostawi dla jakiejś ladniejszej. Tez tak mam. Nie wiem czy należę do brzydkich czy żadnych, chyba do przeciętnych. Wyobraź sobie jak sue czuje jak zobaczyłam dziewczynę która pracuje w tej firmie gdzie mój facet. Przepiekna, opalona, ciemne włosy, idealna cera, zeby, wysportowana. Wiem, ze mu się podoba chociaż twierdzi, że to ja jestem dla niego najładniejsza. No ale właśnie mam tyle kompleksów. Nic mi się nie podoba we mnie. Boje się ze kuedys mnie zostawi jak taka laska go zechce. Ma któraś z was podobnie?

Gość gośćzlosliwieczupodobania
nie chodzi o zazdrośc ale o sprawiedliwość ,on nie zachwyca się tylko mną to ja tez nie muszę się zachwycać tylko nim ,bardzo romantyczne :-) a gdzie postawię sobie barierkę mojego zachwytu nad innym to się okaże

Gość gość
TEZ TEZ TAK MAM:(

Gość gość
Niby mówią, ze nikt nie jest idealny. Właśnie ze są idealne dziewczyny! I wszyscy faceci się za nimi oglądają! A jakby tak któraś z nich chciała upolować mojego?