Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzemnie

Co myślicie o Windows 10 ?

Polecane posty

Gość gośćzemnie

Bo ja używam Linuksa :-P

Gość gość
Że to szajs. I nie powinien nazywać się Windows 10, tylko Windows 8.2. Póki co używam Windows 7, ale już blady strach na mnie pada, co zrobię, kiedy będę musiała kupić nowego laptopa, a wsparcie dla 7 wyłączą, tak jak już to zrobili dla XP.

Gość gość
To panią pocieszę :-) jest alternatywa w postaci linuksa i naprawdę bać się nie trzeba. Od roku używam tylko linuksa, wcześniej win7. W sumie w7 dobry system jak się często formatuje :)

Mój facet niedawno mi zainstalował. do tej pory siedziałam na windows 8.1 do którego się przyzwyczaiłam po czasie i muszę przyznać że mogłam juz wcześniej przenieść się na W10 bo jest to zupełnie inny system, pod tym względem że znacznie lepszy, kafelki wreszcie działają na "normalnym" pulpicie a nie że zupełnie inna zakładka i trzeba było przeskakiwać co przy słabszych komputerach trwało dłuższą chwilę. Nie mam osobiście nic do zarzucenia wobec windowsa 10 i uważam że jest to bardzo dobry system

Gość gośćzemnie
Możliwe. Nie używałem 8; 8.1; 10. Ale wiem, po 7, że często należało robić formaty aby nie spowalniał, mnożyło się mnóstwo wirusów nie wiadomo skąd. Teraz mam spokój na linuksie, nie jest mi potrzebny antywirus. Już dawno nie widziałem denerwujących wyskakujących okienek :) Działam na Linux Mint 17.2 Cinnamon - wygląda i działa świetnie! Nie muli jak windowsy :) Dla początkujących polecałbym jeszcze Ubuntu/Kubuntu z środowiskiem .

Gość gość
21:10:-) jestem zla na ten win dow s 10, nie chce juz ruszac tego dzia dostwa bo znow sie cos stanie i nie bedzie porzadku w laptopie.czy mozecie mi cos doradzic?z gory dzieki

Gość gość
Doradzić z windowsów to tylko 7 demka :) a z linuksa, jest bardzo dużo dystrybucji. Ale dla początkujących poleciłbym dwa systemy: Ubuntu/Kubuntu lub Linux Mint 17.2 Cinnamon :)

Gość gość
do 21:34] piszesz to do mnie?dziekuje ci bardzo ,ale tak samo sie znam na tym jak moj pies!ha ha to ubantu hubantu to podobne do jakiegos plemienia w Tanzanii? teraz powaznie ,wcisnal mi sie ten W-10 napewno gdzies musialam przycisnac i od tego zaczal sie problem,juz kilka razy mi sie sam wylaczyl laptop(poprostu zgasl ten pierun) juz go chcialam wy--....//bac przez okno z 2 pietra. Tu jest taki "MAJSTER"ktory wszystko wie i mi wmawial ze Win dows 10 to najwspanialsze .jak mowie ze sie nie zgadzam z nim to mowi ze wszystkie baby to glupie i nic nie rozumieja.Zgadzam sie z nim bo ja nie jestem hacker i sie nie znam na niczym.czy da rade sie zmienic ten syf W-10 na innego ?sama nie potrafie,:p

Gość gość
Będziesz chyba musiała kogoś poprosić o pomoc lub do serwisu komputerowego aby ci wgrali inny windows. Najwidoczniej zaktualizowałaś przypadkiem do Wins**t 10 :)

Gość gość
Jeżeli nigdy nie formatowałaś kompa, samej będzie troszki ciężko

Gość gość
tak " zaktualizowałaś " bo mnie terroryzowali i chyba bylam bardzo ,bardzo zmeczona ktorejs nocy w czerwcu i cos przycisnelam,nie moge zwalic na psa.sasiadki syn cos tam robil przy nim(raz zainstalowal( Avast) on tu wysiadywal dosc dlugo u mnie przy laptopie,/ukradl matce kilka papierosow z paczki i mu zabronila przez tydzien wchodzic na kompa/wiec do mnie przychodzil i sobie zagladal gdzie chcial/ narazie nikomu nic nie daje -musze wyczyscic bo mam troche zdjec nagolasa i nie mam zamiaru zeby mi ogladali cy cki i rozne inne czesci ciala.BARDZO CI DZIEKUJE ZA POMOC.