Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja zona nie chce sexu

Polecane posty

Gość gość

Moja zona zona twierdzi ze sex.sprawia jej. przykrosc dziwne ze wczesniej. tego nie mowila ,zamiast. spac. ze mna to. ona od 14 lat spi. obok mojej. corki,powiedziala mi jak bede prosil sex to sie. ze mna. rozwiedzie. co mam. zrobic?

Gość gość
Znaleźć sobie kochankę... albo się rozwieść

Gość gość
Moja ma tak samo ,od porodu unika jak może , ciągle gada że się dziećmi denerwuje itp ale ileż można (dzieci zaraz będą miały 8 lat) ? Ciągłe wymówki a to głowa, a to to a to tamto , a jak już nic nie może wymyślić to weźmie i się pokłóci,a jak już da się namówić to jest mega szybko i byle jak (jak by na odp____L). Różne rzeczy mi już do głowy przychodziły , te najgorsze też. Bo róznie to moze być , kobietę cieżko rozgryźć co w jej głowie siedzi. Nie jest to też tak że ja tylko o tej jej du pie myślę i jak tu sobie ulżyć, bo zawsze Ona jest na 1 miejscu w tych sprawach . Na równi dzielimy obowiązki , z tym że ona napewno więcej bo widomo przygotować obiadki , ubranka, pranie itp do tego ona też pracuje więc ją rozumiem i doceniam to lecz widzę że wkrada się nam rutyna i ............. . I q rwa nie chcę do tego dopuścić , bardzo ją kocham i nie chciałbym aby to wszystko się rozjechało. Ostatnio udało mi się z Nią poważnie pogadać , bo o to też zazwyczaj trudno było, no i skończyło się ostro i długo ......... i chyba idzie ku lepszemu , ale po rozmowie widzę że ja też muszę nad soba popracować bo Ona ma teraz inne oczekiwania wobec mnie i życia . Trzeba cały czas monitorować sytuację no i jak się chce utrzymać związek to się mocno starać w każdym aspekcie życia rodzinnego włącznie ze zmianą swojego charakteru.