Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arab ma stosunek z samochodem

Polecane posty

Gość gość
chyba se też tak zrobie bo graba mnie nudzi

Gość gość
a wy prawiki jak sobie radzicie, pewnie klasycznie?

Gość gość
Teraz muszę do baku dawac jakieś anty? :o

Gość gość
przynajmniej nikogo nie gwałci jak polacy

Gość gość
Polacy z wielkiej litery cymbale!

Gość gość
qolacy z takiej litery imbecylu

Gość gość
Myślisz ,że kogoś tym obrazisz,a sam z siebie robisz kretyna :o

Gość gość
22:24 to ANALfabeta, inaczej analna prostytutka, w skrócie samiec beta:D nie ma co takim się przejmować 🖐️

Gość gość
Stosunek z samochodem. Semici mają inwencję.

Gość gość
I już wiadomo skąd się biorą ciężarówki

Gość gość
A wiecie dlaczego? Islam zakazuje masturbacji w zwiazku z tym należy g****ic wszystko co się da ponieważ to mniejszy grzech niż zwalenie konia

Gość gość
Nie dziwi mnie to ... Po tym jak pojechałam kiedyś do Libii ( już z 10 lat temu to było) to oni na widok wycieczki ( tam było bardzo mało wycieczek " białych" wtedy) sobie trzepali w smochodach autentycznie bo zobaczyli kobiety nie całkiem zasłoniete, a i tak w krotkich shortach nikt tam nie chodzil. Jak jedna nasza znajoma sie odwazyla i weszla w kostiumie na plaze to blyskawicznie stamtad musiała isc do hotelu bo wzbudzila sensacje wsrod tubylcow

Gość gość
I co takie zachowanie też będą tłumaczyć wojenną traumą?

Gość gość
To są zboki. Gwałcą Szwedki, Norweżki, Francuzki, Niemki, Angielki, a nawet dziewczynki 7-letnie czy 10-letnie. Cały internet o tym huczy, a media milczą, bo unia i rząd chcą zislamizować Polskę. Już był tu temat o gwałcie Polki przez muzułmanów w Warszawie. Ale obchodzi to jedynie Wiplera, Korwina i Kowalskiego, reszta ma nas w d***e.

Gość gość
Masakra, ja pamietam jak miałam ze 12 lat i pojechalam z rodzicami na wakacje do Egiptu. Byłam dzieckiem ,a jak szlam ulica ( z rodzicami oczywiscie) to kazdy facet czy stary czy mlody patrzyl sie jakby mnie chcial zg****ic... Balabym sie tam sama chodzic po ulicach choć to Egipt, w miare cywilizowany kraj jak by sie moglo wydawać

Gość gość
Ostatnio w wielu miastach ,nawet tych mniejszych odbyły się protesty na których pojawiło się wielu Polaków,media wszystko przemilczaly. Niech się nikomu nie wydaje,że one nic nie dały! Tysiące ludzi skandujących:"chcemy repatrianta,a nie imigranta" wywarło nacisk na ten glupi rzad i zostały przywrócone środki, które cofnięto dla naszych ! 10.10 kolejny protest.do skutku!

Gość gość
"Jak się okazuje, środki które Unia Europejska zamierza przeznaczyć na każdego uchodźcę, którego ma przyjąć Polska wcale nie zostaną skierowane – jak niektórzy błędnie interpretowali – na sfinansowanie ich pobytu w naszym kraju. Zapewnienie warunków socjalnych (wyżywienie, dach nad głową, zasiłki) spadnie na barki samorządów, które zdecydują się przyjąć azylantów. Jednak na ten cel nie dostaną od UE ani grosza."

Gość gość
Co prawda, tak jak wcześniej zapowiadano, polski rząd otrzyma 10 tys. euro za każdego przyjętego uciekiniera z Bliskiego Wschodu, a 6 tys. euro za każdego, który zostanie do nas przekierowany z obozów znajdujących się we Włoszech i Grecji, jednakże środki te mają zostać przeznaczone jedynie na procedury związane ze sprowadzeniem ich do Polski. Szczególnie kosztowne mogą się okazać czynności związane z wykrywaniem potencjalnych terrorystów wśród osób ubiegających się o status uchodźcy.

Gość gość
To obchodzi tylko Wiplera, Korwina, Brauna i Kowalskiego, inni politycy mają gdzieś nasze bezpieczeństwo .. :o

Gość gość
Ludzie obudzcie się i budzcie innych! Nasz polsko jezyczny rząd ma problem ściągnąć do kraju kilkudziesięciu Polaków z Ukrainy kiedy w naszym kraju jest już ok pół mln Ukraińców żyjących na nas koszt! teraz chcą jeszcze ściągnąć tysiące islamistów ,których nie tylko będziemy utrzymywać,ale i bać się ! Chcecie dostawać palpitacji serca za każdym razem gdy zobaczycie w metrze muslima z plecakiem?