Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwy test fałszywy pozytywny dwa razy , cieniutka kreska pod światło?

Polecane posty

Gość gość

Rok temu urodziłam synka , okres pozostał mi nieregularny . Mam bóle brzucha piersi ogromne i bolą . Pierwszy test negatywny . Wczoraj zrobiłam kolejny , niby nic a po czasie jakiejś godzinie zaczęła robić się druga kreseczka . Prawie nic nie było widać , na wieczór już było ją widać dokładnie tylko też taką słabą . Wczorajszy test był popołudniowy . Dziś z rana robiłam po wstaniu z łóżka , zrobiło się dokładnie to co wczoraj , tylko po 4 minutach a nie po 2 h . Czy to możliwe , że oba testy były felerne ? W pierwszej ciąży w 6 tygodniu miałam słabą drugą kreskę ale bardziej widoczną niż ta . Jest cieniutka . Co to może być ? Nie przyjmuje żadnych leków , od 3 dni miałam lekkie mdłości . Mąż mówi , że on nic nie widzi ale wczorajszej też nie widział a potem robiła się coraz wyrazniejsza . Zresztą może nie chce widzieć bo drugi maluch bardzo skomplikował by życie , nie mamy nikogo do pomocy .

Gość gość
kochana masz już dziecko więc testy już kiedyś robiłaś i chyba już dobrze wiesz że nawet cieniutka kreseczka poparu godzinach od zrobienia testu jeśli ma różowy kolor oznacza ciaże a czy ta ciąża się rozwinie czy nie to już inna historia Gratuluje ciaży !

Gość gość
Kobietko czy zadalas sobie troche trudnosci zeby przeczytac instrukcje? Przeciez tam wyrqznie jest napisane, ze po takim i takim czasie nie powinno sie odczytywac wyniku bo jest nie koniecznie zgodny z prawda. Zrob test odczytaj wynik w czasie podanym w instrukcji. Jedna kreska nie jestes w ciazy 2 kreski jestes w ciazy. Nawet jezeli druga jest slabo widoczna. Tylko nie patrz pod swiatlo.

Gość gość
Ale ta druga kreska jest naprawdę słaba , nawet jakbym tutaj pokazała nie zobaczyłybyście nic . Czytałam , że to mogą być tylko odbarwienia tam gdzie ta druga kreska powinna być ale tak naprawde ciąży nie ma i to reakcje chemiczne .

Gość gość
To zrob bete i nedziesz wiedziala na pewno czy jesyes w ciazy czy nie.

Gość gość
Do ginekologa idę za 3 dni , robiłam test już nie raz i nigdy nic takiego mi nie wychodziło . Denerwuję się , okres baaaardzo nieregularny i nie wiem kiedy miałam owulację .

Gość gość
Jak byłam w ciąży z synkiem to miałam pod światło taką słabą ale na drugi dzień mocniejsza a tu tak samo słaba , prawie niewidoczna .