Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne, zę moja matka tak mówi do mnie

Polecane posty

Gość gość

Np ,że źle się maluję ,źle się ubiram, co tam jeszcze, jak jestem bez makijażu, ze okropnie wyglądam, jeszcze niedawno mówiła, ze jestem za chuda itd... Wiem, ze nie jestem miss świata, ale czasem sie jednak komuś spodobam wiec chyba ostatnia maszkara nie jestem...

Gość gość
moja mnie wyklina,wyzywa jeszcze gorzej,jak chce kupic nowy ciuch(za swoje pieniadze,bo pracuję)obrzydza mi itp,jak kupie tez krytykuje i wyzywa...

Gość gość
mogłabym ksiazke napisac...jak powiedziałam ze kupie sobie szkła kontaktowe zamiast okularów wpadła w szał dosłownie ze jestem kretynka idiotka itp:( Ja jestem szczupła ona gruba,wiele razy mnie wyzywa,np''myslisz ze dobrze wyglądasz?myslisz ze dobrze wyglądasz suko?'' Wiem ze ma cos z głową,ech

Gość gość
Nie wiem czy zazdrosna, ale ona zawsze była taka krytyczna wobec mnie :O Prawde mowiac to ona tez ideałem z wygladu nie jest... Moze nie kazdemu, ale jest grupa facetow, ktorym sie jednak podobam jaka jestem i moj makijaz, i ubior im nie przeszadza Wczoraj mi powiedziała cos takiego jak nie wytuszowałam rzes przed wyjsciem wyjatkowo bo szlam do sklepu tylko (jak wytuszuje to wydaja sie całkiem dlugie), ze wygladam jak po chemii i chyba tak nie wyjde do ludzi

Gość gość
Nie no moja mnie niby nie wyzywa ( choc jak byłam dzieckiem roznie z tym bywalo) ,ale jednak krytykuje czesto. Czasem powie tez cos milego, ale czasem... To zalezy chyba od jej nastroju.

Gość gość
Nie to ne jest normalne. Co innego konstruktywna krytyka, ale nie powinna krytykowac np twojego stylu ubierania czy malowania, byc moze ona to wyniosla ze sowjego domu zeby nie chwalic tylko krytykowac

Gość gość
Twoja matka podkopuje Twoją wiarę w siebie i wpędza w kompleksy. Kochająca matka tego nie robi. Mam 14 letnią córkę. Jest w trakcie trudnego okresu dojrzewania. Codziennie jej mówię, że jest dobrą, kochaną i śliczną dziewczyną. Staram się aby miała dobrą samoocenę bo bardzo łatwo kogoś zniszczyć. Tym bardziej przykre, że robi to własna matka. Mnie matka nienawidziła, dlatego chcę aby moja córcia zaznała tylko miłości.