Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczka Charamsy

WYZNANIE księdza Charamsy dodało mi odwagi zeby sie rozwieść

Polecane posty

Gość zwolenniczka Charamsy

juz dawno wiedziałam ze w małeznstwie mi sie nie układa ale nie miała w sobie dosc odwagi zeby powiedziec DOSC. teraz jak uslyszalam ksiedza ktory publicznie wyznał ze jest gejem i ma partnera to dodało mi to odwagi i siły zeby wreszcie powiedziec ze moje maleznstwo nie ma sensu bo juz od jakiegos czasu brak w nim milosci. bałam sie opinii rodziny i przyjaciów, teraz mam to gdzieś :-)

Gość gość
jak masz na imie? :)

Gość gość
wiesz ,że to aktor a nie ksiądz ???

Gość gość
wszystko było inscenizowane na prawdziwe zdarzenie nazwał to -swoim spektaklem :)

Gość gość
jak to aktor? skąd takie wiadomosci?

Gość gość
Stąd, że jest nagonka na chrześcijaństwo.

Gość gość
A tam nagonka. Ja to widzę, że sztuczny twór jakim jest katolicyzm się właśnie rozpada, bardzo dobrze, mam już dość tych zakłamań ców, którzy spowiadają w kościele , dają pseudo dobre rady a na boku gwałcą dzieci albo dają się posuwać. Licze, że już niedługo i kk przestanie istnieć, zostanie tylko chrzescijaństwo, które tyle ma wspóólnego z katolicyzmem, jak Polska z Nową Zelandią.

Gość gość
Ale Kościół od 2 tysięcy lat jest związany z Chrześcijaństwem. Świątyniami w Chrześcijaństwie są Kościoły tak jak w islamie Meczety. Tyle, że muzułmanie nie pozwolą sobie na obrażenie swej wiary w przeciwieństwie do chrześcijan gdzie każdy może bluzgać np. na Krzyż Sw. i nikt nie ponosi tego konsekwencji. Nie bronię księży "Święci" nie są ale sprowadzanie chrześcijaństwa do wspólnego mianownika przez wybryki kilku zwyrodnialców mija się z celem. Polska od przeszło 1000 lat chrześcijaństwem stoi, a nasza wiara pozwoliła nam dotrwać do dziś dzień.

Gość gość
gość dziś 1. Chrrześcijaństwo to nie tylko katolicyzm 2. Polska jest krajem katolickim, ludzie żyjący w tym kraju w wiekszosci nie maja pojecia czym jest chrzescijaństwo. 3.

Gość thx1184
Ten "sztuczny twór" przetrwał Lenina i jego histerię antyreligijną. Przetrwał Stalina i Bieruta. Przetrwał triumfujący komunizm. Przetrwa i pysznych spadkobierców marksizmu, spod kolorowych sztandarów, entuzjastów kazirodztwa, onanistów intelektualnych z krytyk politycznych i gender ulepionych. O to jestem spokojny. Jedynie skutki, tych chorych eksperymentów, będą zgubne i długotrwałe. Do dziś świat się podnosi z bolszewizmu. Śmieszni jesteście z tą swoją pewnością siebie, że właśnie zrozumieliście sens historii :D Jak Marks i jego dzieci, którymi w sensie intelektualnym jesteście.