Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaBlond

Prawdziwą rozkosz daje tylko penis dłuższy niż 20cm

Polecane posty

Gość AniaBlond

Każda kobieta to potwierdzi a te które nie to po prostu takiego w sobie nie miały. Ja miałam 10, 13, 15, 17 i 21 i ten ostatni był najlepszy. To jest rozkosz której nie można porównać do niczego innego. Coś niesamowitego! Wcześniejsze, krótsze wszystkie były takie same, nijakie, nudne...

Gość gość
to ciekawie ci sie to ułożyło. normalnie jakas zmowa koootasów. nie wiem jaki to ciąg ale wychodzi na to, że teraz będiesz miała trzydziestocentymetrowego a po wszystkim napiszesz to samo przenosząc sie pozycje wyzej.

Gość gość
gość 13:43 :D dobre hahahahaha

Gość gość
musisz też wziąc pod uwagę zamiane preferencji bo ptaki powyżej 30 cm to u ludzi jest już anomalia. dlatego polecam osły. taki osiołek moze mieć i z 50 cm i wnosząc z zależnoścci jaką odkryłas bedziesz wniebowzięta jak cie zakootasi:) romantycznych chwil na pastwisku życze wm obojgu😍

Gość gość
nie, cały wpis jest doskonały. :D oczywiście i ja dołączam do życzeń gościa z 13:46 dodając abyś mogła kwiczeć tak jak ten osioł jeszcze długo po tych doznaniach 🖐️ i w ogóle przeniosła się w świat zwierząt bo niedługo i te podane przez ciebie wyżej długości, nie będą spełniały autorko twoich wymagań. :P

Gość gość
Czy temat założyła Bożwna N?

Gość gość
normalnie ciąg fibonacciego, a poza tym musisz być rozjechana jak koleina po traktorze.20 cm dla normalnej kobiety to za dużo

Gość o kim o czym
to by dopiero był horror :o

Gość gość
ja miałam różne, i 12 cm, i ponad 20 i stwierdzam stanowczo, że ból szyjki macicy to nie jest rozkosz. jeśli ty tak twierdzisz to znaczy, że jesteś dewiantką, która nic nie wie o rozkoszy i utożsamia z nią ból.

Gość gość
ciekawe komu to sprawia rozkosz, ja mam 18cm penisa i zamiast czerpać przyjemność z seksu muszę uważać, aby kobiecie nie sprawiać bólu i max co wchodzi to 2/3 długości... żadna z tego przyjemność, zdecydowanie wolałbym mieć 3-4cm mniej.

Gość gość
ja mam 16,5 i każda była w niebo wzięta... nigdy nic żadnej nie bolało, może przez to że jest lekko wygięty w dół i dość gruby. Generalnie kobiety mnie bardzo czują i szybko dochodzą

Gość gość
a jaki jest najlepszy?

Gość gość
nie lubie takich dlugich

Gość gość
w filmach mają większe a widzicie jak w filmach kobiety są podniecone? Nie to co kłody w łóżku ale jak jest 15cm to nie zawojujesz. Minimum 20