Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Torebka Pierre Cardin

Polecane posty

Gość gość
ładna torebunia, jak cukierek :)

Gość gość
nie mój styl, ale moja mama mówi że ładna

Gość gośćbabeczkaa
nice

Gość Heniuś
Noszenie podróbek to największy obciach, jak was nie stać to kupujcie w sieciówkach. Zawsze mam straszną bekę jak widzę w tramwaju babę z torebką "Gucci" a do tego na przeszczepach jakieś worki z bieżącej promocji w dyskoncie za 18 PLN :) Może i na swoich wioskach zadacie szyku ale please, nie wjeżdżajcie tak do miasta bo tutaj ludzie są bardziej wyczuleni :) I nawet najlepsze marki nie pomogą, jak się nie ma za grosz wyczucia smaku.

Gość gość
Heniuś po czym wnosisz że to jest podróbka?

Gość Heniuś
Znana marka + aledrogo = podróbka, każde dziecko to wie i nie trzeba się nawet specjalnie długo nad tym zastanawiać. Np. gdyby faktycznie tak łatwo i tanio można było kupić oryginały, to żaden sklep z markowymi ciuchami by nie przetrwał. I często dany fason czy kolor trzeba sprowadzać z Francji czy Włoch a tu na aledrogo są zawsze dostępne w każdej ilości, jak oni to robią, buahaha :) Od 20 lat nie słyszałem, by ktoś kupił coś oryginalnego na aledrogo, za to słyszałem pierdyliard historii o "zaradnych", którzy szukali "okazji" a dostali podróbkę albo przysłowiową cegłę :) Tylko baby zawsze wiedzą lepiej i na pewno już jutro w tramwaju zobaczę torebkę "Louis Vuitton" do spółki z kurtką sportową z biedy za 49,99 PLN :) Tylko po co to pisać, napisano już o tym dość. To każdy sam decyduje o tym, czy chce być pośmiewiskiem czy nie a jak ktoś jest tak głupi, że nie wie co kupuje to mu nic nie pomoże. Pozostaje tylko taką osobę polecać w jakiś tele-zakupach i zgarniać za to tęgą prowizję :) Udanego łapania okazji :)

Gość gość
Tak się składa znawco, że ta torebka jest oryginalna i nie muszę ci się tłumaczyć dlaczego tak tanio chcę ją sprzedać :) Nie znasz jej historii, skąd jest przywieziona i za ile, uważam że nie mam obowiązku pisać o tym w ogłoszeniu. Znajdzie się ktoś, kto się pozna, to kupi, nie - to nadal poleży u mnie.... Tobie zaś radzę abyś nie wylewał tutaj swoich gorzkich żali, bo nie mam przyjemności cię czytać w moim temacie. Bywaj.....

Gość śćina
ładna torebeczka, dla młodej dziewczyny, jak bym miała wolne środki to bym kupiła córce

Gość blankatyranka
podoba sie

Gość gomodnisia
ladna, lubie takie

Gość gość
nie podoba mi sie ale ja nie mam gustu :P

Gość gość
Według mnie brzydka i nie warta tych pieniędzy. Ja wolę kupić nową, klasyczną skórzaną torebkę np tutaj www.lavaii.pl dobrej jakości i w dobrej cenie, a nie latać po mieście w podróbką

Gość gość
nie każdy lubi skórzane torebki, to że nie jest ze skóry nie znaczy że nie jest oryginalna, ale to trzeba mieć pojęcie w temacie....z resztą w linku który podałaś nie ma nawet 1 skórzanej torby....ale to drobiazg...chcesz się reklamować to załóż swój temat i nie zaśmiecaj innym.....

Gość etatowy tester bielizny
Hmmm... pier kardę... to droga marka. Ale mam od nich skarpetki... Miałem... dziura się szybko zrobiła... Nie polecam.

Gość gość
"a nie latać po mieście w podróbką "........ pewnie literówki które widziałam w ofercie tego pseudo sklepu są twoją sprawką...

Gość gość
etatowy tester bielizny dziś Hmmm... pier kardę... to droga marka. Ale mam od nich skarpetki... Miałem... dziura się szybko zrobiła... Nie polecam. OBETNIJ PAZURY :P

Gość gość
"LONDON BAG Zwracająca uwagę atrakcyjną strukturą dekoracyjną torebka damska dla kobiet o efektownej prezencji. 199,00 zł *" KTO TO REDAGUJE? Chcecie więcej? hahaha

Gość gość
"LYON BAG Elegancka torba damska z motywem zwierzęćym z zawsze modną panterką 219,00 zł *" PISOWNIA ORYGINALNA mniej niż ta torebka zapewne

Gość gość
ładne kwiatki, bije profeską

Gość gość
ladna ta torebka NIE STAC MNIE

Gość Gruszka94
Nie podoba mi sie. Ani jej styl ani cena. Jaki jest sens kupować coś, co nie jest ani trochę ładne? Ja wolę kupić sobie coś z oferty http://samidare.pl/smo_m_TECZKI-I-TORBY-2304.html i mieć satysfakcję, że bez wydawania ogromnych pieniędzy, mam bardzo ładną i gustowną torebkę. Przemyślcie ten temat, bo to się po prostu opłaca :)