Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku.porod bez zzo

Polecane posty

Gość gość

Dziś mi powiedziano , że nie dostanę znieczulenia przy porodzie ze wzgledów medycznych. Wiem , że nie dam rady urodzić bez tego , bo mam cholernie niski próg bólu. Tak jestem spanikowana i tak się boję,że zapaliłam papierosa.

Gość gość
Z jakich wskazań?

Gość gość
Mam zaburzenia w układzie krzepnięcia i to jest bezwgledne przeciwskazanie. Nie czuję się na siłach urodzić naturalnie.

Gość gość
Urodzisz dasz rade, uwierz mi. Wiele kobiet rodzi bez znieczulenia , bo albo nie chca , albo nie moga z jakis wzgledow. Organizm produkuje ogromna ilosc adrenaliny i hormonow przy porodzie i to jest inaczej odczuwalne.

Gość gość
Rodziłam bez znieczulenia i przeżyłam :-) nie martw się będzie dobrze. Rodziłam bez bo w tym szpitalu nie dawali. Teraz będę rodziła znów i świadomie nie chce znieczulenia.

Gość gośćania
tez rodziłam bez znieczulenia;) dasz rade wbrew pozorom oni tak chętnie go nie dają zwłaszcza w malych miejscowosciach gdzie anestezjolog jest do 15 od pn do pt a ty sie nie załapiesz..

Gość gość
ja przed porodem bałam się że po prostu umrę, ale sama chciałam bez znieczulenia, tylko bałam się śmierci. ból był, ale urodziłam bez zzo i żyję :), a wierz mi mam lekkie skaleczenie i od razu mnie boli taka mała ranka. u dentysty zawsze najmocniejsze znieczulenie, zawsze. a poród przeżyłam, rodziłam ok 5 godzin. dasz radę, dobra jest wanna jak rodzisz.

Gość gość
To kup sobie cc, jaki masz problem?