Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kogo wybrac ?!!

Polecane posty

Gość gość

To juz rok czasu od kiedy nie rozmawiam z panem D.powod,poznane pana S.szybko zamieszkalismy razem bo po3tyg znajomosci..on mieszkal ode mnie 130km dalej i widzielismy sie pare razy. Przez przyprowadzka do mnie.Pana D znalam z czasow liceum .. Glebsza znajomosc zaczela kwitnac po szkole kiedy mogl przyjezdzal zabieral wszedzie ale ja glupia traktowalam go jak przyjaciela chociaz chcialam czegos wiecej on z reszta tez..ale oboje nie mielismy odwagi sobie tego powiedziec..z panem S.bylo inaczej zareczyny po 7msc..dzis mieszkam u niego ,ale jego rodzice nie przepadaja za mna .jestem osoba ktora raczej woli radzic sobie sama..S byl na moim utrzymaniu przed 4msc stracil prace i nie mogl znalezc innej ..wyjechalismy za granice i tez oczywiscie ja zasponsorowalam wyjazd ..do dzis co chce to kupuje ,sama nie wiem czemu.Bywalo tak ze mnie juz zaczal wyzywac po pijaku ..wtedy tylko sie odwracalam i placzac zasypialam..Tydzien temu postanowilam zjechac sama w rodzinne strony ,a sobotnia noc spedzic z przyjaciolka w klubie.Tak tez zrobilam ,ale pan D dowiedzial ze o moim przyjezdzie i zaskoczyl mnie pod klubem.Podszedl mnie ,przywital sie i cala sobote przegadalismy u niego w aucie pod klubem ,cale szczescie kolezanka spotkala chlopaka z ktorym mozliwe bedzie :p w niedziele zaproponowal obiad ,zgodzilam sie bo dobrze mi z nim ,moge porozmawiac i wiem ze mnie rozumie ,zawsze moge na niego liczyc .Dzis mialam z nim ciezka roznowe zapytal czy chcialabym cofnac czas bo on bardzo tylko ze ja mam juz pierscionek i to wszyatko skresla..zapytal tez czy gdyby dalej tak przyjezdzal do mnie ,zaowocowaloby to czyms..Mam metlik w glowie ..nie wiem co robic..Kiedys bylam w nim zakochana i to znow wrocilo..Caly czas o nim mysle a pan S.zauwazyl ze cos sie ze mna dziejee ze jestem jakas inna.. prosze pomozcie nie wiem co robic ..wiem ze te zareczyny byly zbyt szybko ta przeprowadzka i to jak mnie traktuje to zle..ale on pierwszy raz za mna zatesknil nie mogl oderwac ode mnie wzroku jak spalam i nawet chcial wziac wolne..A Pan D..zawsze byl mily dla mnie ,zawsze czarujacy nie raz bylo tak ze zawozil znajomych do klubu i przyjezdzal do mnie bo jak on to mowi "tak mu podpowiada serce "..Kobietki mam mega metlik w glowie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować