Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów o rozmiar 42 u kobiety

Polecane posty

Gość gość

panowie czy są wśród Was i tacy co podobają Wam się kobiety w rozmiarze większym niż 38 ale mniejszym niż 44-czyli nie szczupła ale nie gruba? pytam bo spotykam się z opiniami że to już brak dbania o siebie -a może rzeczywiście mają 42 rozmiar jestem już za gruba?dodam że jestem wysoką Kobietą

Gość gość
Troszkę cię sporo ale jeszcze może być . Zjedź do 40 i będzie ok .

Gość gość
O matko wysoka i jeszcze rozmiat 42, nie ma nic gorszego :o na siłownie lub pobiegać, a nie sie tu dowartościowujesz :o

Gość gość
Po co Ty pytasz facetów o zdanie.Przecież wiadomo że większości się marzy w rozmiarze 38 z miseczką DD

Gość gość
gość dziś 38 to trochę mało przy tym wzroście :(

Gość gość
ale ja się nie dowartościowuje,ja pytam o zdanie-nie rozumiem co w tym takiego strasznego,osobiście uważam że 40/42 to kwintesencja kobiecości.. nie mam ciśnienia na bycie kobietą w rozmiarze 38 ale widzę że już ktoś ma problem z zaakceptowaniem takiego rozmiaru

A co Ty startujesz z numeracją rozmiarów do facetów!? Kobieto, opamiętaj się! Przecież żaden z nich nie ma pojęcia o czym Ty do nich rozmawiasz. Wciśnij się w dopasowaną kieckę i wklej fotkę, to im się rozjaśni.... To ja, leska muszę uczyć Cię obsługi faceta? ;)

Gość Gucio66
Ania Samek dziś Jestem facetem i wiem o czym mowa ! Nie obrazaj facetów ...to tak na przyszłość. A odnośnie rozmiaru, to jest to jak najbardziej normalny rozmiar kobiety kwitnącej. Rozmiar 38, to dla dziewczyny, która skacze z pałki na pałkę....... Kobieta z rozmiarem 42 jest najseksowniejszą, najapetyczniejszą i najbardziej pożądaną dla prawdziwego mężczyzny....

Gość gość
To ty chyba jakiś zniewieściały jesteś Gucio. Skąd NORMALNY facet ma to wiedzieć. Jeszcze powiedz, że znasz jeszcze odcienie kolorów.

Gość gość
a 38 przy wzroście 1,64? Ja się czuję źle w takiej rozmiarówce. Najlepiej wyglądam w 36..

Gość gość
Moja żona nosi 44 i jest najpiękniejszą laską jaką znam, w miniówce bardzo apetyczna:-P Jest wysoka jak na kobietę 1,78 a i tak przy mnie jest drobna. Mam 1,96 i budowę prawie kulturysty:-D o wadze wolę nie wspominać.

Gość gość
jak ja lubię kiedy te szczupłe kobiety od razu plują jadem-gdy się okazuje że trochę krąglejsze kształty też są fajne...40/42 obrazowo to tyłek,cycki,biodra,trochę ud-mimo wszystko zgrabne nogi-kobieta jak każda inna-tylko nie będąca wiecznie na diecie,nie rozpaczająca wiecznie nad swoim wyglądem-ma więcej ciałka ale to nie znaczy że nie jest ono jędrne-a wysoką kobietę ja odbieram od 170wzrostu bez szpilek.

Gość gość
Moja żonka jest taka trochę pulchniejsza. Takie ciacho. Jest mega seksowna. Nawet nie wyobrażam sobie jej chudej. Cały urok właśnie w tym jej ciałku. Kiedyś też lubiłem chude dopóki nie spotkałem jej.

Gość gość
Gucio gratuluję-to że znasz się na rozmiarach i od razu od zniewieściałego Cię nazwała-fajnie że się na tym znasz,Aniu mnie nie musisz uczyć obsługi mężczyzny bo ja wiem jak im dogodzić,gdzie dotknąć aby było im jak w niebie-co do zdjęcia to mojego publicznie nie wrzucę-nie mam takiej potrzeby-wspomniałaś coś o potwierdzeniu reguły-no właśnie jak widać poziom tolerancji wśród kobiet jest na bardzo niskim poziomie bo głównie one tak nie "jadą "na krąglejsze kształty-czyżby z zazdrości ;-)

Gość gość
Gucio66 wczoraj Rozmiar 38, to dla dziewczyny, która skacze z pałki na pałkę....... x możesz rozwinąć i uzasadnić tę złotą myśl, bo póki co, to p********z bez sensu w tym momencie, "prawdziwy mężczyzno"

Gość gość
rozmiar 42 to ile w biodrach?

Gość gość
Akurat to facet pisał do Gucia.

Gość gość
Rozmiar 42 to w biodrach koło 105 cm

Gość gość
Tylko wezcie pod uwage ze np w jednym sklepie swobodnie wchodze w m a w drugim w 42. Mam 169 i waga 63 kg

Gość Gucio66
Nie daj się prowokować...Normalna piękna i soczysta kobieta , to rozmiar 40-42......Tylko taka ma na czym siedziec i czym oddychac. Nie znaczy to wcale, ze kobieta z rozmiarem 38 skazana jest na odtrącenie. Wszystko zależy od sylwetki, a tak naprawdę od osobowości i temperamentu. Moze byc nie wiadomo jaką pięknością ale jak nosi głowę w chmurach i ma się za nie wiadomo k0ogo, to lepiej niech nie wychodzi z domu. Kobieta ma być uśmiechnięta i wierzyć w siebie ! Wyjatkiem nie jestem, bo tego zdania jest większosc facetów.

Gość gość
Gucio66 ładnie i dosadnie powiedziane ;-)

Gość gość
a wiecie że w tym rozmiarze mega kobieco i z klasą czuję się w spódniczkach opinających pośladki oraz zwiewnych sukienkach latem i te ponętnie poruszające się biodra przyciągające uwagę....i ten błysk w oku z uśmiechem na twarzy...

Gość gość
Kocham takie kobiety!

Gość gość
ja przy wzroscie powyżej 170cm. w rozmiarze 38 wygladalam jak tyczka do fasoli , teraz mam rozmiar 42 i jestm dalej szczupła a nie pulchna. To wszystko zależy jak wysoką osobą się jest , niższa osoba o tym rozmiarze inaczej wyglada od wysokiej