Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy głosują na Pis a jednocześnie stosują antykoncepcj

Polecane posty

Gość gość
Gorzej. Ci ludzie także oddychają , piją alkohol , jedza , jezdza samochodami a nawet chodzą !

Gość gość
Nie każdy wyborca PiS'u to katolik🖐️

Gość gość
głosuję i będę głosować piję palę walę i stosuję antykoncpecję czasami zajaram zioło :) i uwielbiam PiS a to dlatego że nie chcę takiego życia jakie mają na co dzień biedne wyk***sz...ne zachodnie ścierewka głównie Niemcy Holandia Anglia Austria - nie mam zamiaru żyć jak te biedne zombie za życia , ani być niewolnikiem we własnym kraju :) Zatem tylko PiS !!!! :D a jak ktoś chce żyć jak na zachodzie to wypier...lac !

Gość gość
AUTORZE,gó/wno Ci do tego na kogo kto głosuje! To indywidualna sprawa każdego wyborcy i obywatela,jak też jak żyje.

Gość gość
Gdy pis był przy władzy: Kilkudziesięciu posłów PiS i LPR pracuje nad projektem ograniczającym używanie tabletek antykoncepcyjnych i prezerwatyw. Posłowie chcą, by na każdym opakowaniu pojawiły się przestrogi podobne do tych, które umieszczane są na papierosach. - Polska rodzina jest zagrożona, bo mamy mało urodzeń. A prezerwatywy są jednym z tych zagrożeń - twierdzi Anna Sobecka z LPR. - Antykoncepcja rozregulowuje organizm kobiety i prowadzi do niepłodności - alarmuje z kolei Marian Piłka z PiS. Walczący z antykoncepcją poseł Piłka podpiera się badaniami, które mają świadczyć o tym, że m.in. prezerwatywy zwiększyły niepłodność u kobiet. Resort zdrowia nie wyklucza, że się w tą akcję włączy. Prezerwatywy tylko dla dorosłych Sklepy w całym kraju dostały pismo od rzeczniczki praw dziecka Ewy Sowińskiej. "W opinii rzecznika sprzedaż małoletnim produktów, które przeznaczone są do czynności, które dla osób w tym wieku uznawane są za niemoralne, może przyczynić się do zaburzenia prawidłowego rozwoju dzieci" - napisała rzecznik. Sowińska prosiła tym samym sieć Rossmann o "podjęcie działań mających na celu skuteczne zabezpieczenie prawa dzieci do ochrony przed demoralizacją".

Gość gość
Oprócz tych strasznych rzeczy pogorszyla się pogoda.Pszczoly zapadly na tajemnicza chorobę. Wystąpił masowy atak komarów a psy przestaly słuchać

Gość gość
// Co myślicie o ludziach którzy głosują na Pis a jednocześnie stosują // antykoncepcję" A to się jakoś wyklucza? Chyba pomyliłeś PiS z Kościołem katolickim... Ja jestem niewierzący i głosuję na PiS, bo mam dość grabienia Polski przez postkomunistyczną swołocz i robienia z Polaków tanich wyrobników Zachodu.

Gość gość
też nie wierząca ale głosuje na PiS :) i podoba mi się post koleżanki powyżej od walenia picia i palenia :D hahaha dobre !!!! :)

A ja nie będę głosować ani na PIS ani na PO. Nie mogę już słuchać jak się nawzajem opluwają. PIS obiecuje a ja nie mam podstawy w to wierzyć. To, że ktoś mówi :" Szanowni Państwo, proszę mi wierzyć, mam kota w worku" a drugi okazywał arogancję a teraz mówi, że "będziemy zarabiać tyle co w UE" to przypomina mi się taki dowcip o PZPR: "Jak partia mówi, że da, to mówi..." Przecież oni wszyscy z jednego AWSu. Nie umieli i już nie nauczą się współpracować w imię Polski.Pora na zmianę, ale nie tą z haseł PIS.

Gość gość
oj tam-dobra zmiana,dobre gadanie ...i to na tyle

Gość gość
że używają swojego umysłu w każdej sytuacji