Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczony przemianą

Czy do was dotarła ta różnica?

Polecane posty

Piszę do facetów. Chodzi o zasadniczą różnicę, CO facet odczuwa trzymając instrument w ciele Dziewczyny. Sądząc po sobie: przez kilka pierwszych lat, kiedy od ciśnienia spermy aż się uszy prostują, to fokus uwagi skupia się na własnej fujarze, na zbliżaniu się orgazmu i wreszcie na uldze. DOJRZEWANIE polega chyba MIĘDZY INNYMI na tym, że fokus przenosi się nareszcie na ciało Dziewczyny. Wydaje się na najpierw dziwne, niewiarygodne, ale zastanówcie się dobrze nad rozwojem własnej percepcji. Dopiero teraz fujarka mi zaczyna służyć za "czuły instrument badawczy". Zupełnie jakbym pierwszy raz poznał ciało dziewczyny. Powolutku wsuwam te bogato unerwione narzędzie do do waginy albo ust i ze skupioną uwagą badam milimetr po milimetrze. Podniecenie i orgazm stały się bogatsze i silniejsze.

Gość gość
jestes po/je/ban/y i go/wno wiesz o naturze, fizjonomii człowieka a zwłaszcza faceta, brzmi to jak brednie starego zboczenca

To prawda, że zapewne jestem starszy od Ciebie, ale przecież nie pisałem do młodzieży , dwudziestoparoletniej lub młodszej, a do facetów. Różnicę między nami można też poznać po tym, że jesteś bezzasadnie, bez powodu agresywny, a ja z kolei znam różnicę między fizjonomią i fizjologią. Używałem określeń "sądząc po sobie", "chyba", więc nie jestem pyszałkowato, młodzieńczo pewien siebie, a tylko właśnie "zaskoczony" poznawczo. A opinii Facetów nadal jestem ciekaw.

Gość tym to już nie zaskoczony
Za godzinkę zostaniemy w domu sami. Na dwie godziny! Będzie czas na niespieszną ekspedycję badawczą do Jej buzi. Siądzie na kanapie. Tak Jej najwygodniej. Wzrostem prawie mi dorównuje. Jednak ma baaaaardzo dłuuuuuugie nogi. Trudno Jej kupić aż tak ekstra larg rajstopy. Co to oznacza? Ano, że ma bardzo drobny tułów. Co z tego wynika? Ano, że gdy stanę na kanapie stopami z obu stron Jej bioder, to będę wyraźnie PONAD Jej główką. Zadziera usteczka do góry, a ja właśnie z góry w nie wchodzę. Milionem nerwów czuciowych swego żołądzia będę się błąkał wewnątrz Jej buźki i koncentrował się na dotyku. A gdy na koniec wytrysnę, to nie tylko Ona, ale nawet i grawitacja będą mi przyjaznymi. Będę spływał szyjką do Jej brzuszka. A potem padnę z głową na Jej podołku, a Ona będzie gładzić moje włosy.

Gość gość
te bogato unerwione narzędzie x TE to jak masz 2 i więcej :P

Gość zaskoczony twoją racją
Masz rację, powinno być "to". x Iksiński zapytał Cukiermana: - podobno w lesie dostałeś po mordzie? Cukierman na to: - i tam! Co to za las? Trzy drzewa na krzyż. x No i Cukierman miał rację!

Gość gość
buahahaha, zacny żarcik :D