Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z królikiem? mam dość jestem wykończona

Polecane posty

Gość gość

właśnie wróciłam od weterynarza bo ugryzł mojego psa, ten królik to istny demon co z tym diabłem zrobić ? kto go weźmie ? jestem wykończona i musze mu znaleźc nowy dom, bo mnie mógł atakować ale mojego psa nie pozwolę krzywdzić

Gość gość
Zrób z niego potrawkę

Gość gość
chyba co zrobić z królika? najlepiej pasztet. naprawdę jest dobry!

Gość gość
Króliki sa głupie jak ich właściciele

Gość gość
kocham zwierzęta i nie jem miesa, ale ten królik to błąd mojego życia, same problemy które znosiłqam miesiącami ale tego że ugryzł mojego psa nie zniosę, rozciął mu nosek mój pies tak pisną mój pies by muchy nie skrzywdził ten królik ma wylot tylko kito weźmie dorosłego agresywnego królika zwariuje chyba

Gość gość
masz racje króliki to najgłupsze stwory jakie ta ziemia nosi już tak niewdzięc znago padalca to w życiu nie miałam, chodzę podrapana bo atakuje wszystkich choć miał warunki jak w raju, zieleninka, biegał luzem i co tylko i jeszcdze mojego kochanego psa ugryzł, wylot śmieciu uszaty

Gość gość
jak nie ma wścieklizny to chętnie go przyjmę, zrobie go z ryżem na słodko kwaśno

Gość gość
Ale się wściekłaś :D Ale rozumiem, pies to pies wspaniałe zwierzę, a trzymania królika nigdy nie zrozumiem, to problem i nic więcej.

Gość gość
głupia byłam.... mój pies jest dla mnie jak dziecko, przyjaciel najlepszy,. wierny towarzysz, wszędzie go ze sobą zabieram i nie pozwolę go krzywdzić. nie wiem po co brałam tego królika, tylko nerwy i nic więcej, zero wdzięczności e tam mam dość wszystkiego dziś, wet npowiedział żeby psiaka od królika izolować, królik ma wylot proste, nie będzie mojego przyjaciela krzywdził

Gość gość
Noxelka już nie chce króliczka :-D

Gość gość
Dobrze ze nie kupiłam królika dziecko chciało kupiliśmy chomika dzungarskiego i jesteśmy wszyscy zadowoleni :-) daj ogłoszenie ze oddasz za darmo z klatka, u mnie jest pełno takich ogłoszeń

Gość gość
Niox ty k***o juz Lusie w**********z? Najpierw Kot, potem szczury, chomik a teraz krolik?

Gość gość
króliki to zajęczakii są pół dzikie taki piesek to kocha człowieka jak dziecko chomiki są milutkie szczury inteligentne króliki zawsze są utrapieniem nie powinny być hodowane w domu w ogóle

Gość gość
A kiedyś chciała brać drugiego...do pary...

Bierzecie zwierzęta, którymi nie potraficie się zajmować, a później płacz i chcecie się pozbyć. Każde zachowanie zwierzaka skądś się bierze. Króliki są charakterne i trzeba mieć do nich podejście. Wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy. Jeśli to króliczka, warto pomyśleć o sterylizacji. Jest zalecana przy złych nastrojach, nie trzymaniu porządku i zapobiega chorobom. Często hormony mają duży wpływ na agresywność zwierzaka. W szczególności przy ciążach urojonych, które u samic występują do kilku razy w roku.

Gość gość
Zeżryj go za karę i podziel się z psem. Poszukaj fajny przepis.

Gość gość
noxia nasza mała noxia :( daj ogłoszenie są ludzie, którzy mają podejście do takich zwierzaków królik nie jest ani głupi, ani szczególnie mądry ale ma określone potrzeby trzeba go rozumieć tak jak psa wzięłaś jak zwykle bez refleksji ile razy tutaj pisali ludzie żebyś nie brała więcej zwierząt bo tego nie ogarniesz :(

Gość gość
Ja mam 28 lat i miałem kolejne dwa króliki. Jeden uciekł mi w trakcie spaceru w lesie, a drugiego uśpiłem u weterynarza (był chory, miał silny stan zapalny pod żuchwą).

Gość gość
Wybierz się z nim na spacer wzdłuż *****iwej ulicy ;) choć las by wystarczył.

Podaję jeszcze raz, ponieważ mój komentarz rozpłynął się w powietrzu. http: //www . fundacjakrolewska.pl Link do fundacji zajumjącej się adopcją królików. Tam trafi w dobre ręce.

Gość gość
Ten topik! Co pisałas? O oddaniu!

Gość gość
Noxa to psycholka. Powinni jej zabrac wszystkie zwierzeta!

Gość gość
Mysle ze powinnas skonsultowac sie z innym weterynarzem, może wystawi inna diagnoze i powie ci co robic. Ze swojej strony mogę polecic ci klinike http://www.weterynarz.pila.pl/ , sama wiele razy korzystalam z jego pomocy i nigdy się nie zawiodłam