Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy czy zostać w Polsce .

Polecane posty

Gość gość

Witam . Jak postąpić żeby ułożyć sobie życie . Chciałabym zrobić dobry krok . W Niemczech teraz ta sytuacja z muzułmanami . Ale zarobki wyższe . Zostać w Polsce czy próbować w Niemczech . Doradźcie mi proszę Was .

Gość gość
Znajdz poki co w niemczech prace jako opiekun zarobisz do 1500 eu na reke w zaleznosci od znajomosci jezyka Jedzenie i spanie masz za darmo, popracuj tak okolo roku nazbieraj kasy i wtedy mozesz zaczac , znajsc mieszk i inna prace Ja tak zaczynalam, wiadomo nie jest to lekka praca i przyjemna ale nigdzie nikogo odrazu nie posadza, a wiec pomysl wpierw o takiej pracy zeby zaoszczedzic forsy a pozniej zauwazysz gdzie chcesz byc czy zostac w niemczech czy wrocic do polski Bo ja nie wrocilam bo przez rodzicow nie mam nic i do czego wracac ale to juz inna bajka :p

Gość powodzenia w niemczech
cała sztuka to nie ugrzęznąć w kiepskiej pracy tylko uczyć się języka i podnosić kwalifikacje z czasem i robić coś fajnego a nie tylko najgorsze prace za minimalne stawki

Gość gość
jedź do tych śmierdzących niemiec zarób odłóż zaplanuj co chcesz zrobić na co potrzebujesz pieniądze zrealizuj plany a potem możesz sobie poukładać życie w Polsce

Gość gość
Z góry dziękuję za wypowiedzi . Cały czas uczę się języka niemieckiego po kilka godzin i będę się uczyć . Pozdrawiam Was serdecznie .

Gość gość
głupia dziewucho niedługo będzie tam wojna domowa