Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ari123

Uprawiałam seks z nauczycielem...

Polecane posty

Gość Ari123

Cześć! Mam 14 lat mieszkam w Warszawie i mam na imię Adrianna. Ostatnio zaczęłam chodzić na lekcje gitary... Mam NAUCZYCIELA, nazywa się Aleksander i ma 24 lata. Na początku był bardzo fajny; porządny, dobrze wszystko pokazywał, tłumaczył, że dało się zrozumieć. I pewnego dnia po zajęciach chwycił mnie za rękę, trochę się przestraszyłam. Powiedział, że robię postępy i, że bardzo ładnie gram. Później dodał, że chciałby czegoś więcej ode mnie, zaczęłam się bać, lecz uległam prośbie ,, Chodź do mnie to nauczę Cię TEGO". Uprawiałam z nim seks!!!!! Nie mogłam mu się oprzeć, opiszę jego wygląd; ma dredy jest brunetem, ma brązowe oczy, 190 wzrostu... Oh... Jest nie do opisania. Ale ja teraz nie wiem co zrobić czy mam się wypisać z lekcji????? A jak on będzie chciał jeszcze????????? Boję się!!!!!!!!! Jeden plus jest taki, że miał prezerwatywę...

Gość gość
Hej Ja mam 12 lat i chodzę na lekcje grania na pianinie i mój nauczyciel ma na imię Roman i też ma dredy oraz 26 lat Powiedział że nauczy mnie jak to się robi i zrobił to

Gość gość
Polskie prawo zabrania seksu z osobami poniżej 15 roku życia. Grozi za to do 12 lat więzienia.

Gość Ari123
A co ty na TO????????

Gość gość
0/10 uczysz się dopiero zakładać prowa na kafe ?