Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i jestem jedyną dziewicą w klasie

Polecane posty

Gość gość

Jest nas 12 dziewczyn, one już nie są dziewicami tylko ja zostałam sama. Wstyd mi, bo dzisiaj to powód do wstydu. To znaczy, że facetom się nie podobam. Uczę się w katolickim liceum imienia Jana Pawła II

Gość gość
Ech... Ja też tak miałam. Byłam jedyna dziewicą w klasie. Bardzo mi to przeszkadzało. postanowiłam skończyć definitywnie z dziewictwem. W imię solidarności z niedziewicami straciłam dziewictwo. Niedługo później byłam jedyną 17-latnia matką. Jedyną w całej klasie. Pozostałe dziewczyny nie zaszły w ciążę w imie solidarnosci ze mną. Bardzo się wtedy zawiodłam na nich.

Gość gość
chcesz to zmienie ten stan rzeczy ;)

Gość gość
Ja mam koleżankę co ma 16 lat i miała już wielu facetów a jej brat ma 25 lat i jest prawiczkiem :P Ale siara facet powinien bzykać

Gość gość
Nigdy się nie zwiążę z dziewczyną która w takim wieku lub niższym straciła dziewictwo. To nienormalne

Gość gość
mala rada skończ szkołe a potem dziewictwo niewarto się spieszyć

Gość gość
Skad wiesz, ze nie sa dziewicami ? Moze tylko tak mowia ze nie sa Zreszta olej to Przyjdzie czas i na Ciebie, wszystko w swoim czasie

Gość gość
Nie wierz w te brednie co opowiadają koleżanki, za moich czasów w I klasie szkoły średniej niby każdy już był po pierwszym razie, a w rzeczywistości zdecydowana większość była prawiczkami. To żaden powód do wstydu, wstydzić to mogą się ci co robią to z byle kim, byle tylko zaliczyć... pominę już fakt, że w tym wieku bardzo mało wie się o seksie i uprawia się go dla sportu, a nie z rzeczywistej potrzeby i ochoty.

Gość gość
Lol ale musisz wygladac albo taka typowa cicha mysz