Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz1992

Jak wyznać dziewczynie miłośc

Polecane posty

Gość mateusz1992

Witam mam następujący problem. Od dłuższego czasu podoba mi się jedna dziewczyna jest młodsza odemnie o 2 - 3 lata. Znamy się bardzo dobrze, lubimy i rozumiemy się jak z nikim innym. W ostatnim czasie często pomagałem jej rozwiazywać jej problemy bo poprostu nie mogła sobie z nimi poradzić. Zakochałem się w niej, ale mam wrażenie ze ona traktuje mnie jak dobrego kolege. Codziennie rozmawiamy, potrafimy nieraz gadać przez kilka godzin, jako nieliczny potrafie jej zmienić humor w sytuacji która wydaje się bezsensowna, przy niej też jakoś odżywam mimo ciężkiego dnia. NIestety nie potrafie się zebrać aby wyznać jej co czuje, co gorsza zaczął się nią tez interesowac jeszcze jeden kolega ale go olewa narazie. Drogie Panie I panowie pomóżcie mi co powinieniem zrobić, co zmienić albo czego nie robić ?? Jak zdobyć jej serce .

Gość gość
cześć też mam ten sam problem. Dziewczyna, z którą się spotykam jest 7 lat młodsza ode mnie a ja jestem starszy od rok od Ciebie. Jestem z rocznika 1991.

Gość gość
Ogarnijcie sobie ten numer Sandlera z "Od wesela do wesela " gwarancja sukcesu :) Tylko trzeba umieć grać i śpiewać.

Gość gość
Hej :) Co Wam radzić? znacie te dziewczyny bardzo dobrze? ufacie im ? jeśli tak to porozmawiajcie o tym. Nic złego się nie stanie. Jeśli was odrzucą dodajcie, że nie chcecie by Wasze relacje uległy zmianie a wy sobie z tym uczuciem poradzicie sami. http://niesmiali.net.pl