Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestac myslec o jego bylej

Polecane posty

Gość gość

Z moim chłopakiem jestem ponad 2 lata, znamy się odrobinę dłużej. Są takie dni, że kiedy on mnie np całuje to ja myślę, że to samo robił ze swoją byłą i mnie po prostu odrzuca. To samo jeśli chodzi o seks - często sobie wyobrażam jak on ja posuwa i po prostu przechodzi mi ochota na wszystko... Chciałbym przestać o tym myśleć! Kocham go bardzo, ale mam takie durne myśli nie wiadomo skąd. On nigdy o niej nie wspomina, parę razy go o nią zapytałam ale on tylko mi powiedział, że jego była to szmata i nic do niej nie czuł (byli ze sobą dość krótko). Jak pozbyć się takich głupich myśli?

Gość gość
Dlaczego szmata? Zdradzila go?

Gość gość
Puszczala się ostro tuż po tym jak zerwali. Poza tym wyznała mu, że miała bardzo wielu facetów przed nim. Czy go zdradziła - nie jestem pewna, ale wiem że raz na pewno mieli seks w trójkącie (ona+mój chłopak+jego kolega). Mój chłopak żałował tego mocno

Gość gość
Stara milosc nie rdzewieje

Gość gość
Pewnie ladna byla

Gość gość
Czy była ładna czy nie - tego nie wiem. Wiem że była przy kości i farbowala włosy (a mój chłopak lubi długie i w naturalnym kolorze). Od kiedy jestem z nim on w ogóle o niej nie wspomina. Ciągle mnie zapewnia, że kocha tylko mnie i ze ja jestem dla niego najwspanialsza, ale ja i tak myślę o niej...

Gość gość
Ale on musial ja kochac

Gość gość
No nie wiem, byli ze sobą jakieś 3 tygodnie...

Gość gość
normalnie , jak ci przyjdzie na mysl to zaraz mysl o czyms innym ;) za kazdym razem kiedy o niej myslisz, ona bedzie miedzy wami

Gość gość
Ja nigdy nie pytalam faceta o jego byle , wole nic nie wiedziec i nie interesuje mnie to .

Gość gość
Ja go nie pytałam, sam mi powiedział jeszcze zanim się zwiazalismy. Hmm nie mysl o tym, łatwo powiedzieć...

Gość gość
To Twoje mysli Cie rania :( przestac myslec to nic trudnego

Gość gość
"On nigdy o niej nie wspomina, parę razy go o nią zapytałam ale on tylko mi powiedział, że jego była to szmata i nic do niej nie czuł " X Spokojnie, po rozstaniu powie to samo o Tobie :)

Gość gość
Gruba i szmata ale z nia byl. Jak ja tak kochal to moze jeszcze do niej wroci albo zakocha sie w podobnej

Gość gość
Wiem że była przy kości i farbowala włosy (a mój chłopak lubi długie i w naturalnym kolorze). xxx ale nie przeszkadzało mu to przy bzykaniu jej!

Gość gość
Seks w trojkacie? Obrzydliwe. Zabawne że byłą wyzywa od szmat a sam sie pieprzyl w trojkacie jak w jakims p****lu. Czy naprawde nie możesz sobie poszukac normalnego chlopaka tylko z takim zbokiem?